Hafizenur Adet olduğun gün içen var mı acaba 4 güne bitmesini istiyorum tattile gidicem napabilirim primolut ilacını aldım ama hastalandım içsem mi içmesem mi bilemedim
Hismom Hafizenur öyle olmuyır ki o adete 3-4 gün kala içemeye başlamalısınız ilacı bırakınca geliyor 10 güne kadar uzatabilirsiniz ilacı gelmemesi için
cekoslavakporseleni Hafizenur canım mutlaka biliyorsundur ama geciktirici yerine tampon daha kolay ve konforlu inan bana ben balayında bile kullandım😂 ve yazları yaz boyunca kullanıyorum. Memleketim deniz kenarı hiç havuzdan denizden geri kalmam adet yüzünden.
Liyosunannesi Hafizenur hastalandıysanız bi faydası olmaz diye biliyorum ben, adet olmadan bikaç gün önce başlanmalı normalde
Hafizenur Drannis evet ama beklediğim gibi olmadı ilkgünüde içilebilir diyen olmuştu belki erken bitirir mi acaba sonuçta ağrı kesiciler bile bazen erken bitiriyor
Liyosunannesi Liyosunannesi ama yinede bırakmayın deneyin belki keser, bende 20 gün sonra tatile cıkıcam ve son zamanlarda adetim düzensiz, siz gibi aniden olursam diye cok korkuyorum geciktirici düşünüyorum bende
Hafizenur cekoslavakporseleni ona cesaret edemedim valla çok düşündüm hiç denk gelmemişti adetime bi tampon alayım dedim bide beceremem takamam çıkar mı nolur kararsız kaldım ya
cekoslavakporseleni Hafizenur vallahi çok rahat, doğru taktığında orada olduğunu bile hissetmiyorsun. Hiç sıkıntı yaşamadım, ne çıktı ne aktı. Ama tavsiyem alırsan en küçük boyunu al, diğerleri başlangıç için rahatsız edici olabilir.
cekoslavakporseleni Hafizenur en kalitelisi o.b. Canım. Tavsiye ederim. Boy boy oluyor en küçüğünü alırsan rahat kullanırsın.