Kbra6161_ Merhaba anneler 2 gün oldu doğum yapalı sezeryan hamileyken göğüsümden damla damla süt gelirdi hatta bazen atletim ıslanırdı. Bebeğim büyük doğdu biraz solunum sıkıntısı çektiği için kuvezde kaldı 2 saat kafar mama yedirdi hemşireler odaya geldiğinde bebeği göğüsüme aldım çekiyodu sıkıntı yoktu ne olduysa akşam artık çekmemeye başladı hemşireler mama verin kan şekeri düşmesin dediler sütümün yetmeyeceği için e şimdi dün sançbah çıktık hastaneden göğüsümde ne süt var ne bişey çekiyorr ama gelmeyince sinirlenip basıyor avazı vsrmı tecrübeli anneler??
Emir_karan Kbra6161_ kendin sık cnm göğsünü süt geliyor mu bk bakalım .helva ye bol bol kayısı suyu iç
Canan_sezer Kbra6161_ o gelmediğinden degil benzer sıkıntıları yaşadık bebek emerken ilk 2 3 dakika sadece süt gelsin diye emiyor ama mama verildiğinde hemen biberından geliyor mama o yüzden meme isteniyor ben önce göğsümü sagdım attım süt gelince bebegimin ağzına verdim 1 hafta bı şekilde yaptım sonra aldı ama sizinki cok küçükmüş qc kalmasın sarılık olur 2 saate bir yedir emzir
g-k-s0212 Kbra6161_ henüz çok küçük annesi o da öğrenecek inşallah sen içini ferah tut ve asla vazgeçme ilk 1 hafta o kadar zorlanmıştım ki oturup ağlıyordum aç kalıyor çocuğum diye. sabırla dene, sütünü sağ, bol su iç. aç kaldığını düşündüğünde mama vermekten çekinme ben de verdim ama şırınga ile ver yavaş yavaş ki biberona alışmasın . ❤️ Sağlıcakla kalın
Canan_sezer Kbra6161_ bu arada Allah bağışlasın gözünüz aydın bol incir ye dereotu ye gaz yapan hiç bişey yeme
melektolga Göğsünü bol bol sağ banyo yap,gelecektir merak etme benimki 4 gün sonra geldi Damla’ya damla gelirdi sonra sağaya sağaya çok gelmeye başladı su,yeşillik,incir,hurma ye bol bol
green_love1 Bebek emdikçe gelicektir sütünüz siz mama verseniz dahi yinede emzirin zaten biraz sütünüz gelse hemen doyar midesi kapasitesi çok düşük 🌸
Gizem17 Aynı sorunları bende yaşadım şuan bebeğim 1 aylık mama kullanmıyorum emziriyorum mamayı kesinlikle biberonla verme ben ilk gece hemşire yüzünden biberonla verdim daha sonra tutmamaya başladı hastaneden çıktığım gün dikiş yerinin üstüne eczaneden bant aldım o şekilde duşa girdim manuel sağma makinesi ile sağdım hem göğüs ucum cıktı hemde bu sayede sütüm az az gelmeye başladı hem süt hem mama verdim bir kaç gün bu sürede süt yapan şeyler yedim ve 4 5 günün sonunda mamayı da bıraktık