jap Ya kızlar Allah aşkına şu yakarcalara çözümü olan var mı? Kızımın her yerini yediler ayaklarının altını bile. Çocuğun uykusunu zehir ediyolar kaşınmaktan uyuyamıyo. İnternetten baktıklarımı yaptım bana mısın demiyo. Yatağa lavanta sıkıyorum, kızımın kollarına bacaklarına sinek kovucu sıkıyorum, odaya fesleğen koydum ama yok işe yaramıyo hiç biri
AntiiSosyallKelebek jap Bu senenin yakarcaları pek bi arsız 😒 ben kızımı yatırmadan odaya Sinek ilacı sıkıyorum fesleğen var cibinlik sipariş ettim aynı kendileri gibi dikmişler ama şimdilik sprey fesleğen iyi gibi
Morfrenk jap incia nın losyonunu kullanıyorum sadece 1 gün sürmeyi unuttum haşladılar, demekki işe yarıyormuş dedim😒
Reyna Mom032 bende ilk kez duydum googledan baktım sivrisinek gibi biseye benziyo belkide sivrisinektir
NukleerBaslikliKiz Mom032 Sivrisinek yine efendi geliyo ses çıkarıyo arasan bulup öldürebiliyosun yakarca tam bi şerefsz hem gözükmüyo minicik hem ses çıkarmıyo asla nerde olduğunu bulamıyosun ısırdıgi yeri de yakiyo ondan adı yakarca😀
jap Mom032 sivrisinekgillerden ama o kadar zor görülüyor ki. Bir de ısırdığı yeri yakıp geçiyo kabarıyo ve aşırı kaşınıyor
Morfrenk Reyna sivrisineklerin sinsirellası, tümgenerali. Namıssız ufacık bir şey, her yerden geçiyor, sesi yok, vursan yakalanamaz ufacık çiçek sineği kadar. Bi ısırıyor o zaman anlıyorsun olduğunu, kaşıntısı günlerce gitmiyor illetin
jap gocebebirbayan onu da denicez artık ama bahçeden geldikleri için kesin çözüm olcağını pek sanmıyorum
gocebebirbayan jap ben de ailemin yanında köydeyim. Tahta evlerden ev de hatta. Biz odayı ilaçlıyoruz esemmat takıyoruz akşam da. Sinek böcek kalmadı çok şükür. Hala olsaydı kızıma sinek ilacı aldım kollarına ayaklarına onu sürcektim artık
jap AntiiSosyallKelebek havalandırırken camdan tekrar gelcekler gibi bi his oldu içimde nedense😂 sinek ilacı denicem ben de artık