Sibls Yasemin41 yokmuş yasemin arkadaşım götürüyor yarın sorarım senin için bugün Instagram da gördüm 😬kaç yaşında çocuğun
Yasemin41 Sibls olur valla ya :) kimse de yazmadı benim oğlum 23 aylık 1 ay sonra 2 yaşına girecek senin peki kaç yaşında bebiş
Sibls Yasemin41 benim oğlumda 27 aylık canım 2 yaşını geçtik çok şükür 🖤 şimdi girdim kids e sorayım haber veririm belki bende getiririm ogluşumu😍
Sibls Yasemin41 geldim Alikahya da Tuncay emir oyun grubu bende yarın arayıp bilgi alıcam çok iyi yermiş tavsiye ediyo bakalım 😍
Yasemin41 Sibls burası anaokulu diye biliyorum ben de :) oyun evi olarak da hizmet veriyor mu acaba ben 1-2 saatlik beraber oğlumla katılmak istiyorum da benden ayrı durmaz çünkü ,hem sosyalleşsn hem de beslenme sorunu için yaşıtlarıyla olsun istedim
Sibls Yasemin41 sordum oyun grubu olarak da hizmet veriyomus ben arayacağım sabaha bilgi veririm sizede 🖤🤍
Lacivert Kızlar kartepede bi yer açılmıştı pekde guzeldi ama pandemide kapanda mamaya kıds cafe diye ınst hesapları da vardı ama maalesef kapanmıs