Muhammedinannesi_ 23 günlük bebeğim var bu saat oldu hala çıkmıyor ne yapmam lazım o kadar çok emdi ki midesi kaskatı oldu ağlayacağım artık 😞
Mom9870 Muhammedinannesi_ Sürekli memede tutmayın fazla süt alımı da gaz yapar. Sindirmesini bekleyin. Gaz damlası probiyotik kullanıyor musunuz? Ilık duş, masaj, bi bezi yada mendili hafif ısıtıp karnına da koyabilirsiniz.
mom0989 Muhammedinannesi_ her emzirme arası gazını çıkartıp emzirmeye devam edin. bebek yağı ile karnına saat yönünde ve ayaklarına masaj yapın. Ama bir iki kere yapıp bırakmayın siz masaj yapmaya devam edin bu 4 te olur 5 te olur gazını çıkartana kadar devam edin. kimyon ve rezene siz de de gazın bebeğe geçmesini önler bebek emerken gaz yutar o yüzden gaz damlası kullanmanız şart 🙏🏻
Muhammedinannesi_ Mom9870 Gaz damlası kullanmıyorum aktardan kimyon rezene anason çayı yapıp içiyordum
Mom9870 Muhammedinannesi_ Böyle şeyler içirmeyin lütfen. Nöbetçi bulursanız bi eczaneden gaz damlası probiyotik alın daha çok faydası olur. Karnı çok sertse bu çok rahatsız eder.
NukleerBaslikliKiz Muhammedinannesi_ Gaz damlası kullanmanızı tavsiye ederim kızım da çok işe yaramışti gaz damlası. mama veriyosaniz mamayı değiştirebilirsiniz
smnr55 Sürekli emzirmeyin bende cektim gaz sancısını bebefımde sürekli memede duran çocuktu çok gazlı oluyormus şükür 3.ayda atlattık oğlum 2 yaşında su an😻
Mom9870 Muhammedinannesi_ 1 ay falan fark etmiyor erkende verebilirsiniz. O sancı çok kötü oluyor gerçekten, yetişkin için bile gaz sıkılması nasıl acı veriyorsa ona benzer düşünün. Bundan dolayı yatamaz huzursuz olur sürekli. Siz bence yarın bi alıp kullanın.
Berrin1908 ay acilen bence eczaneden biogai ve nurse harweysin damlası değilde şurubunu alın çocuk rahatlasın bilirim benimki kolikti çok çektim bu ikisini birlikte kullanın düzenli olarak
Nisacix Berrin1908 dediğiniz şurup kolik çocuklarda nasıl kullanılıyor biogaiga damlayı kullanıyorum kaka yapiyor çok fazla ama yinede geceleri ağlıyor
Berrin1908 Nisacix biogai tek kullanmayın o sadece bagrsak duzenleyici onun yanında mutlaka gaz giderici kullanın etkisini göreceksiniz ben çok memnun kalmıştım nurse harveysten bebeğimin 6. ayda kolikliği bitti şükür şimdi 10 aylığız iyiyiz
birkedibirbebek Karnına havlu ısıtıp koy canım bide nurse harveysin gaz damlası kırkımız çıkana kadar çok fayda etti daha sonra colix şurubuna geçtik ve buda çok etkili artık gazdan ağlamıyoruz denecek kadar az
Nisacix Berrin1908 ya gerçekten mi ben bayadir tek kullanıyorum kaka normal ama yine kolik ve ağlıyor. Nurseyi de alın diyorsunuz yanında dogru anladım dimi
Berrin1908 Nisacix nurse harveysten memnun kalmayan yeni duydum inanın biogai tek kullanılmaz çunku o sadece bagırsak duzenleyicidir onunla birlikte nurse harveys colexi kullanın biogai gunde bir kez nurse harveyse sabah ve gece yatarken şırıngayla 5e çekiyosun