Karen Kızlar kızım 2 ay 5 günlük Doğumdan bu yana Aptamil kullanıyorum dün sabah anneme gittim ve yanıma aldığım mama akşama kadar bitti eşimden istedim 1 nmrasını bulamamamış Evede hemen gidemeyecektik evolvia yada hipp al dedim hipp almış bebeğim tadını sevdi uzun zamandır Aptamil i değişmek istiyordum hazır sevmişsen devam edim diyorum hipp combiotik kullanan anneler gaz kaka ve kilo alımı nasıl tavsiye ediyormusunuz
Bts Karen hipp kullanıyrz doğdugndn beri günde 2 kez vermeme ragmen kilo alımı ıyı kabız olmadı asla gaz olmadı hiç cok memnunum ben inş sizede iyi gelir
shdemir Karen Hipp kullanıyorum ben gazınada kabızlıgınada fayda etti. Kilo alımıda cok iyi tavsiye ediyorum
Duruyaman Karen bende doğduğundan beri hipp kullanıyorum. 3 buçuk aylık olduk. Hiç bir sıkıntı yaşamadık su zamana kadar çok şükür.
msraaa09 Karen 1numara kullanıyorum cnm kilo alımı süper 34040 doğdu şuan 4.700 1ay 2 günlüğüz her mama gaz yapar ama Tadı gerçekten çok güzel sıcaklığına bakmak için ağzıma alıyorum o ara tadıda geliyo bn bile çok seviyorum 😂😂😂😂
Karen msraaa09 maşallah çok iyi kilo almış bende hipp le devam etmeye karar verdim tadına bakmadım ama kokusu rahatsız etmedi aptamil in kokusu ağır biraz bende bakim tadına😂