eceyiilmazm Merhaba kızım 5 aylık anne sütü + mama birde 1 haftadır kaşık mama ve püre yiyoruz. (Doktor kontrolünde) fakat suyu içiremiyorum sevmiyor sanırım. Ne kadar su vermeliyim ? Günde ?
Senacity eceyiilmazm bi kaç çay kaşığı vermekte fayda var. Havalar ısınıyo. Doğal olarak ihtiyaç haline geliyo ne içse kâr gözüyle bakıp bi kaç çay kaşığıda olsa verin.
Zeyzey2019_ eceyiilmazm doktoru yaza denk gelmesi sebebiyle 4 aylıkken günde 1 fincana kadar verebilirsiniz demişti. 5 aylıkken daha da fazla içiyordu. Alıştırma bardakları var kızım onunla alıştı içmeye belki böyle birşey hoşuna gider içer, denediniz mi hiç.
Pinartrkz Benimki 7 aylık halen su vermiyorum zaten kendisi nefret ediyor sudan doktorum mamadan yeterince su alıyor vermene gerek yok demişti halen vermiyorum Bakalım ne zaman sevecek
eceyiilmazm Zeyzey2019_ yok denemedim kaşık mama ve püreye yeni geçtik yeni su veriyorum denerim çok teşekkürler
minnakim1 Keşke 6 aydan önce verseydim suyu belki severdi 🤦 8 aylık içmiyor içmiyor içmiyor… Tiksiniyor