momandid Selam kızlar, 4 aylık bebegim öksürüyor hapşuruyor. Banyo yaptığı gün parka götürmüştüm. Uyurken daraliyor, rahat uyuyamiyor. Gecmezse pazartesi doktora götüreceğim ama o zamana kadar ne yapabilirm. Çocuğu hasta ettim diye üzülüyorum:(
Erenefes Bu aylarda lütfen banyo yaptırdıktan sonra dışarı çıkarmayın tam Hastalık havaları zaten birde ben bile banyo yaptığımda dışarı çıkmam geçmiş olsun
Hsrkvk Benim kızım 8 ay 12 günlük şuan o da rahatsız burnu tıkalı nefes alamıyor rahat rahat ecz. İzotonik su aldım burun için sıkıp aspiratörle çekiyorum vicks baby rub aldım eczaneden onu ayaklarına sırtına göğsüne burnuna kulak arkasına sürdüm yakasına da nane yağı damlattım ek gıdaya başladığı için de nane limon kaynattım ılık olarak içiriyorum. İyi geliyor hepsi daha önce de 4 aylıkken aynı böyle olmuştu nane limon hariç hepsini yaptım 2-3 günde geçmişti burun temizliği çok önemli
momandid Hsrkvk evet ben de temizliyorum burnu tıkandıkca işe yarıyor ama bir saate başa sariyor. Kendim içeyim nane limonu bari teşekkur ederim