25moonlight2021 Hanımlar merhaba doğum yapalı 3 buçuk ay oldu, saçlarım aşırı dökülmeye başladı. Nereye baksam her yerde saç görüyorum artık sinirlerim bozulmaya başladı. Siz bu durumla nasıl başa çıktınız? Dökülme durdurulabilir mi?
Morfrenk 25moonlight2021 durmadı ama azaldı 8 aylığız, revox şampuan ve saç kremi kullanıyorum. Azalma ondan mı oldu yoksa zamanı geldide mi duruldu bilemiyorum
Durukusunannesii 25moonlight2021 dökülcek ne yaparsan yap dökülcek cnm snra azalıyo benim 1 ay öyle bi döküldüki kafam kelleşti resmen snra durdu dökülmesi smdi dökülen yerlerden saç ckıyo sarımsaklı şampuan kullan biraz hafifletir
Busegokce 25moonlight2021 Bebeğim 11 buçuk aylık hala az da olsa dökülüyor. Vücut 1 seneyi buluyor toplaması. Saçta öyle. Yavaş yavaş azalarak kesilecektir.
Meliks 25moonlight2021 benimki kadar dokulmemistr emin ol bildigin lavobanin oci komple saclarim hopaz hopaz elimi atiyorum saçıma her atigimda dokuluyor avuc avuc 6 bucuk aylik olduk azaldi eskisi kadar deyil ama zamanla durur demisti doktor