Fullmoon Selam kızlar. Cerazette kullanıyorum. İkinci pakete gececeğim. Fakat bi hafta durup diğer hafta mutlaka regl oluyorum. Can sıkıcı bir hal almaya başladı. Uzun süre kullanan var mı acaba. Düzelir mi bilen var mı???
Mehmetalininannesi Fullmoon bende bi paket bitti ikinci pakete baslayacam regl olmadım daha 2 ay oldu doğum yapalı
Alparslanmom Fullmoon bende 4 pakettir kullanıyorum benim her geçen Ay adetimi kesti. Bu ay hiç olmadım mesela
melis_duru Fullmoon ben reglimin ilk günü başladım, normalde 5 gün süren reglim tan 20 gün sürdü bana fenalık geldi 😑 1 paketi bitirip bıraktım başka ilaca geçtim
Fullmoon Ayazz444 merhaba. Cerazetteyi bıraktıktan sonra adet düzeniniz nasıl oldu acaba? Ben gecen ay bıraktım. 35 gün falan oldu adetim biteli. Ama olmadım adet. Sizinki nasıl değişti gapı bıraktıktan snra acaba?
Fullmoon melis_duru hangi ilaca gectiniz. Emzirmesem bende gecerdim de. Bi paket daha kullanıyım düzelmezse baska bi korunma yöntemine gecerim artık ya. Lohusa gbiyim aynı
melis_duru Fullmoon yasmin'e geçtim ama ben emzirmediğim için geçebildim. Emzirirken kullanılabilen cerazette'den başka hap yok ne yazık ki :( spiral belki düşünebilirsin
Alparslanmom Fullmoon ben işk üç aylık iğne vuruldum o bende aşırı kanama yaptı 2 ay kanamam hiç kesilmedi. Üç ay bittikten sonra cerazettaya geçtim her geçen ay biraz daha kesilerek ilerledi ve bu ay hiç olmadım. Bende hiç kanama artmadı yani hap sayesinde çok olan kanamam azaldı
Fullmoon melis_duru onunda kayma riski var malesef. Annem bana öyle hamile kalmış mesela 😁 bilemedik ne yapsak
Tgbfth Fullmoon Bende de tam tersi oldu 6 aylık bebeğim 40 çıktığında başladım kullanmaya o ay bi kere adet oldum daha da olmadım kaç aydır
Fullmoon Tgbfth ona razı olacagım gercekten. Sürekli regl hali. Aynı lohusalık. Fenalıklar geldi bana
Karadut Fullmoon merak ettim dr ne yaptınız ilacı bıraktınız mı benim de kanamam sürüyor bitti tekrar adet oldum siz naptınz?
Fullmoon Alparslanmom en azından yine ayda bi olsam razı olacağım. Bi hafta durup sonra yeniden oluyorum. İnş benimde regl araları acılır
Alparslanmom Fullmoon size yaramıyor bence o hap bi doktora görünüp başka korunma yöntemlerini deneyin. Bu şekilde çok zor bende yaşadım iğnelerden dolayı biliyorum