Eylulhuma16 Anne olmadan önceki hayatınızda yaptığınız neyi ozlediniz en çok 🥰ben saatlrce kulaklıkla müzik dinlemeyi çok özledim
kartopu23 Eylulhuma16 ben en çok film izlemeyi ve kulaklığımı takıp çizim yapmayı özledim. Yoğun iş temposunu bile özledim be yaw 😒🙂
Deletedmom0099 deliksiz uyuyabilmeyi ve çantamı alıp çıkabilmeyi.. şuan dışarı çıkmak istediğimde daha kapıdan çıkmadan yorulmuş oluyorum çünkü 😬
Asli123 Eylulhuma16 düşünüyorum. Laf olaun diye değil de anne olmadan önce ki hiçbirseyı özlemedim valla. Arada yoruluyorum dinlenemıyorum diye sinirleniyorm bazen 😂 o sırada da eşim devreye girip ev işlerine el atıyor
2bebelianne__ Eylulhuma16 eşimle gece istediğimiz saatte dışarı çıkıp çorbacıya gitmeyi istediğimiz an rakı sofrası kurup oturup içmeyi ve istediğim saatte yatıp kalkmayı sabaha kdr eşimle film izlemeyi daha çoook var😍
sheesyelllow Eylulhuma16 hiç bir şeyi oğlumdan öncesi hafızamdan silinmiş sanki.Benim hayattaki en büyük özlemim evlat sahibi olmakti 14 yıl aradım oğlumu
yokbecanim Eylulhuma16 uyku, dinlenmek, sessizce oturmak, canım istemediğinde yemek yapmamak, istediğim yere istediğim saatte gitmek, rahatça kitap okumak bir şeyler izleyebilmek…çooook var
Busegokce Eylulhuma16 Anne olmadan önce ki bir günümün öncekini gününü aldım elime florosan ile arıyorum.. Keşke evlendikten sonra, uzmanlar doktorlar artık neyse alıp karşısına çiftleri; anne-babanin ve çocuklu hayatın kısa bir kesitini film gibi seyretip ‘simdi aynı kararda misiniz?’ diye onaylı rapor vermiş olsa..
Durusu5 Eylulhuma16 hayatımın hicbir döneminde calısıyor olmama rağmen hatta, saate bu kadar baktığımı hatırlamıyorum. Zamansız yaşamayı özledim
Sarekuzu_19 Eylulhuma16 Ay bunu bende özledim bide saatlerce yürümeyi kızım bebek arabasından atlıyor atlamada onla yürüyeceğim
Birsenkerim Eylulhuma16 diyorum ki kpss çalışıp atansaydım. Özel okullar da sürünmeseydim en çok boş kalmayı özledim sanırım.. Elhamdülillah Rabbim onu bana nasip etti ama bazen geç uyanmayı çok arıyorum ayaklarımı uzatıp hiç yerimden kalkmamayı özledim daha çok var sanırım :D.