MomsMeteor Cok sıddetlı mıgren agrım tuttu oglum 11bucuk aylık malesef ıctım ve 1saat sonra emzırdım bsy olur mu
Babe MomsMeteor canim simdi sana tecrubemi anlatayim ama asla guvenme yine de doktoruna sor.Bebegim 3 bucuk aylikken agir bir grip gecirdim.Acile gittim serum verdiler.Doktor sonrasinda ilac yazdi.Emziriyorum diye ustune basa basa soyledim.Antibiyotik bide arveles yazmisti.Arveleste kusku duydum tekrar sordum bakin emziriyorum yazmissiniz dedim.Icebilirsin sorun yok dedi.Yani demekki emzirenlerin icebildigi bir agri kesici diye dusundum sadece 1 gun ictim serum rahatlattigi icin ihtiyac duymamistim
cikolatali_waffle MomsMeteor doktorlar Arveles veriyor zaten diş çektirdiğimde emzirdiğini söyledim verdi bana kullandım 2 gün bir sıkıntı olacağını sanmam canını sıkma
Dolunayto MomsMeteor hiçbirşey olmaz korkmayın.İlac olduğu gibi süte geçmiyor benim dişşm sğrıöıştı bebeğim 10 günlüktü apranxs ve volteren içmek zorunda kalmıştım migrenim tutunca parıl içiyorum .Bir dahaki sefere parol içersiniz daha masum
Alpingo MomsMeteor ben coook içtim hiiç sıkıntı yok, bana doğumdan sonra arveles vurdu hemşire düşün:)
Blackcloud En az 3 saat gibi bir süre emzirmeseydiniz keşke ve emzirmediğiniz süre zarfında sütü sağıp dökseydiniz.
Petitom Blackcloud arvelesin emzirirken içilmeyeceğini biliyor musunuz da insanları bu şekilde şüpheye düşürecek yorum yapıyorsunuz
Blackcloud Alpingo Ben kullanmadım canım hamileyken, arkadaşta tedirgin olunca o yüzden yazdım, normalde de emzirirken içilmemesi gereken ilaçlar vs içildiğinde 3 saat gibi bir süre emzirilmeyip sağılmalı ya hani bu yüzden yazdım.
Petitom MomsMeteor ben sezaryenle doğum yaptım bir hafta boyunca her gün arveles içtim doktorum verdi
Duygusuz MomsMeteor ben dogum yaptıgında Dr bana o agrı kesici yi verdi ve emzirirken de kullanabilirsin dedi ben 1 haftadan fazla kullandım demekki emzirirken kullanılabiliyor
Blackcloud Petitom Ben kullanmadım canım hamileyken, arkadaşta tedirgin olunca o yüzden yazdım, normalde de emzirirken içilmemesi gereken ilaçlar vs içildiğinde 3 saat gibi bir süre emzirilmeyip sağılmalı ya hani bu yüzden yazdım.
Alpingo Blackcloud tabii ama bu içilebiliyor:) sonuçta basit bi ağrı kesici..neler neler var rabbşm muhtaç etmesin
Petitom Blackcloud ama işte bu ilacın emzirirken içilmeyeceğini bilmiyorsunuz yaptığınız yorumda da arkadaşı şüpheye düşürmüşsünüz
Blackcloud Petitom Abartmayın yahu sanki kötülüğünü istiyormuşum gibi yorum mu yapmışım Allah aşkına?
Blackcloud Alpingo Anladım canım kötülüğünü istediğim için yazmadım bende hani, amin inşAllah eksikliklerinide göstermesin.