Kızlar biraz önce yasak oldugunu bilmeden resimli post açtım silindi. Oğlum altı aylık kolik bir bebek doğduğundan beri gaz sıkıntısı çekiyoruz. Doktorumuzun önerisi ile ek gıdaya daha doğrusu tadımlara erken başladık. Bir süredir yoğurt,meyve suyu, sabahları yumurta sarısıyla peynir ve ekmek içi tüketiyor.
Kakasında dönem dönem nokta şeklinde kanlar oldu ama geçti. Sonrasında bayağı ishal oldu sırtından taşıp durdu sürekli kaka ile ilgili bayağı test yaptırdık kan mikrop hiçbir şey çıkmadı. Bu sabah yaşadığım şey ise beni bayağı şaşırttı bildiğimiz traş köpüğü şeklindeydi kakası🙁 ve rengi de yeşil.
Bu şekilde bir sorun yaşayan var mı ne olabilir alerji midir? zaten gazi çok fazla geceleri hiç uyumuyor çığlık atarak uyanıyor oda gazdan mı dişten mi artık bilemiyorum ne yapacağım bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık.
Bu arada gün içinde gaz çıkarırken çok sesli çıkarıyor ve bayağı pis kokuyor yetişkin insan gibi. Bir de kaka yapmadan önce genelde ıkınıyor yazık.
resmim sadece kaka resmi olsaydı da silinir miydi acaba bilmediğim için soruyorum, eğer o şekilde ekleyebiliyorsam sadece kakanın oldugu kısmı ekleyebilirim