Sam15 Kağıthane Derindere hastanesinde önerebilceğiniz çocuk doktoru varmıı biraz acil lazım🙏🙏🙏 Yada Kağıthane Şişli tarafında bi çocuk doktoruda olabilir🙏👍
ErtugrulAnnesii Sam15 türkiye hastanesi Şükrü bey ve Esra hanım. memorial şişli hastanesi Dicle hanım.
Ceyfer Sam15 ben derindere hastanesinde dogum yaptim ve derinderede cocuk doktoru wassim beye gidiyoruz. Kendisi yogun bakim doktoru cumartesi gunleride hastanede
Demirr Türkiye hastanesini asla tabsiye etmem gitmeyin baş agrısı icin bile gidilmez.birde cocuklarınızı emanet etmeyin.
DerinMasalDoruk Huzur poliklinikte mutlu bey var tavsiye ederim canım. İğneden ipliğe herşeyini kontrol ediyor ilgili ve güler yüzlü. Çevrem önermişti pişman da değilim 😊
Sam15 DerinMasalDoruk cumartesi günleri oluyor mu peki orada. Bilginiz varmı. Türkiye hastanesini biliyorum orda doğum yapıcaktım fakat fiyatların yükseltilmesi sebebiyle başka hastaneye geçtim Gaziosmanpaşa’da doğum yaptım fakat çocuk doktorunu evimize yakın arıyorz
DerinMasalDoruk Bende bilge hastanesinde Doğum yaptım canım huzur polisliğini evime yakın olduğu için tercih ettim :) Cumartesi günü için pek bir bilgim yok ama arayıp öğrensen daha iyi olur canım
Mervemeyra DerinMasalDoruk florance nightangale istanbul ( adliyenin yanındaki) ozan bey var biz oraya gidiyoruz çokçok ilgili tel watsp cevap veriyor her ulaşmak istediğimde hemde kağıthane ye çok yakın taksi 12 tl yazıyı acil bişey olsa bile ☺️ Umarım istediğin gibi doktor bulursun . Türkiye hast şükrü bey in namı var bende biliyorum tanıyorum ama çok yoğun oluyo randevu bulmak sıkıntı oluyor