gknrylmaz Kızlar bişey soracağım size oğlumu seste uyumaya nasıl alıştırabilirim acaba? Yani tatile gideceğiz haftaya yazlığa o yüzden soruyorum akşamları değil ama gündüzleri için alıştırmak istiyorum. Pandemi bebeği olduğu için evde hep ikimizdik ve öyle alıştı
ugursuzsafiye gknrylmaz dogdugu gunden beri uyuturken film actim izledim muzik actim dinledim hoparlorden son ses muzikle gecti gunlerimiz simdi uyurken kulaginin dibine supurge acsam muzik acsam uyanmiyor
Glll44 gknrylmaz valla benimkide hep sessiz ortamda uyumaya alsti nasl yaparm bilmiyorum cok zor oluyor kalablk ortamda ilgisi daglyor🥺
Ebruatktrk gknrylmaz kısa sürede alıştırman zor bence ben doğduğundan beri seste uyutuyorum 7 buçuk aylık şuan top atsan uyanmaz sadece ani seslerde irkiliyor
Ftmomrgkhn gknrylmaz uyutmaya çalışırken ninni veya müzik açın TV acik olsun yavaş yavaş sesleri arttırabilirsiniz gurultulu bı ortamda uyutmaya çalışın. Ben ilk doğduğu andan beri böyle yapıyorum bebeğim sese çok alisti asla sesten uyanmaz
Deryaoz gknrylmaz valla benimkide sessiz hep evde uyuyor ama geçen dışarıda uyuttuö bildiğin bangır bangır müzikli yerde kendinden geçerek uyudu
pandemibebegi Bu pandemi bebekleri hep mi aynı 😄 benimki uyanmak için sebep arardı resmen. Bileğim kıtlasa , karnım guruldasa uyandırdı. Şimdi 7 aylık olacak biraz azaldı gibi hassasiyeti ama birazcık 😄
fernweh gknrylmaz ben sürekli uyuttuktan sonra tv açık bıraktım normal seste kendim mutfakta iş ysptım süpürge çalıştırdım alıştı valla şimdi ben süpürge yapsam bile uyuyor
ipekkizimm gknrylmaz uyudugu yerde kısık da olsa bir ses olsun muzik ninni gibi. Sessiz ortamda ani çıt sesine bile uyanır çünkü