Esestutu Merhabalar bebeğimde sırtında kızarıklıklar var doktora götürdük bebek egzeması korkulcak bsey yok 1 yaşına kadar geçer dedi ve coresatin kremi verdi yarın alıcam kullanan var mı acaba şimdiden teşekkürler
Ahsenn Esestutu besin alerjimiz var kirmizi dokuntuler icin kullandik cok iyi bir krem her sabah kullaniyorum. Kizarikligi ve kurulugu hemen iyilestiriyor
ErtugrulAnnesii Esestutu egzamamız için kullandık güzel bi ürün ama tamamen geçirmiyor 13 aylık halen devam ediyor.
Ahsenn Esestutu rica ederim. Bizim besin alerjisi oldugundan gectiginde birakiyorum surmeyi, herhangi birsey dokunur cikarsa tekrar iki gun suruyorum
Ayaz14 Esestutu bizde de bebek egzaması var. Doktor tavsiyesiyle her gün mısır nişastalı suda 10 dk yatırıyorum ve döküntüler çok şükür düzeldi
Esestutu Ayaz14 ilk kez duydum faydasını görür müyüz acaba aynı sorunu mu yasıyoruz yani aynı bölgeler mi acaba
Ayaz14 Facebookta atopik dermatit anneleri diye bir grup kurdum orada toplanıp hastalıla ilgili birbirimize yaşadığımız sorunları anlatmak için hepinizi beklerim
Ayaz14 Esestutu nasıl başlayıp nasıl devam ettiğini grupta paylaşıcam birbirimize destek olma amaçlı grup oraya katılırsanız
Neslihankarabal Esestutu bize mor olani verildi makatta catlak vardi. Ilk sürmede fayda etti. Bence çok iyi bir krem