Diclemm_39 Kızlar Bügün sütüm az azalmış gibi göğüslerim çok boş acaba Bügün çok yorulduğum içinmi Bügün tüm gün ayakataydım ev işiyle uğraştım çok yoruldum o yüzdenmi az kızım aç şimdi yatırdım ama üzülüyorum karnını doyuramadım için:(
Cansuuu8 Diclemm_39 emzirdiğiniz sürece sütünüz azalmaz merak etmeyin siz emzirin o gelir havalar sıcak aşırı kaçırmamak sürece bol bol su için ve bebeğinizi emzirin stres yapmayın ☺️
Nuraky Diclemm_39 bebeğim 4 ay 23 günlük aynı düşünce deyim göğüsüm yumuşamis oğlum memeyi çekiştiryo meme ile kavga ediyor emiyor çekiyor gelmiyor diye düşünmeye başladım
Cansuuu8 Diclemm_39 önce sakin ol senin huzurzuluğunu bebeğinde hissediyor eğer yaptıra biliyorsan havluyu ısıtıp karnına koy işe yarayacak sonra emzirmeye çalış
Nursing_10 İki buçuk aydan sonra göğüsleriimdeki süt dolu dolgun his gitti şimdidaha gevşek daha rahat İlk başlarda bende panik olmuştum ama öyle değilmiş
Diclemm_39 Nursing_10 ama çok boş gibi Bügün çok yoruldum die oyle oldu heralde sabah bile vardı ama şimdi ikiside bomboş gibi
Diclemm_39 Dogabebekkk gazı olduğu için ağlıyor memeyi veriyorum tutmuyor emziği veriyorum tutuyor susuyor🤦♀️
Diclemm_39 Nuraky bnm 44günlük gece bile göğüsüm dolmuştu acıyordu sabahta vardı ama bu akşam üstü ikiside çok gevşek bomboş gibi kızım emince gelio süt ama oda gazı olduğu için tutmuyor uyumuyorda🤷♀️🤦♀️