Zeynepnazinannesi Arkadaşlar kanguru aldım bugün ama malesef kızım çığlık çılığa ağlamaya başladı istemedi malesef 🤦♀️ almak isteyen varsa satıyorum kraftın kangurusu
Abarca Zeynepnazinannesi oğlum da başta öyleydi. Sonrasında açık havaya çıktık,hoplayıp zıpladık alışıp uyumuştu. Siz de bir deneyin derim. Ergonomik kanguru değil mi?
biryavuzkusu Zeynepnazinannesi benimde evde takınca çığlık çığlığa ağlıyor kapıdan çıkıp asansöre biner binmez susuyor. Dışarda hiç ağlamadı etrafı izliyor. Bence dışarı çıkın öyle deneyin bir de
Aslihannazli Zeynepnazinannesi canım bence satma benim de kizim öyleydi darlanıyordu falan şimdi yürüyüş yapıyoruz onunla uyuyo bile onda ben tekrar tekrar denedim alıştı çok şükür güzel bi rahatlık
Zeynepnazinannesi Nrnbirol https://m.n11.com/kraft-domino-kanguru-P295914234?renk=Kırmızı&gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwy7vlBRACEiwAZvdx9vfgMKtInaPO46NtG41L5DHzRNelfUBMRC1JI21S9O1xIZXB_WjNURoCvd8QAvD_BwE ürün budur
Zeynepnazinannesi Abarca Yani elim almış araştırmaya baktım bile olmadı herhalde ergonomiktir. Kesinlikle istemedi benim çocuğum sıkıntıya gelemiyor daha takmamla çığlık çılığa oldu
Lna Zeynepnazinannesi benim de öyle yay burcu ama ağlaya topkaya zıplaya alıştı ilk başta kabuk etmiyorlar taka taka alışıyor zıpla ya zıpla ya dolaş evde alışır
Zeynepnazinannesi Lna Eşim gitmiş kafasına göre almış bizim ki bebek arabasındada durmuyor malesef bu bir çözüm olur sandık olmadı çokta hevesliydim oysaki 🤦♀️
Zeynepnazinannesi Aslihannazli Ben bu konuda çok hevesliydim bide bebek arabaları çok hantal rahatlık olsun bu dedim şuan takıyorum takmamla ağlamaya başlıyor belki dışarda durur bilemem ki