Oyku2019 Kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktı zimaks verdi zimaks ne kadar surede etki eder cok agliyor idrat yaparken.ve cok az idrar yapiyor gun içinde buda mi enfeksiyondan
melisaninannesi Oyku2019 benim de kızım 2 hafta önce geçirdi 7 gün 14 tane iğne vuruldu. Çok şükür geçti. Antibiyotik direnç testine göre mi ilaç verdi
Sevdadoga Oyku2019 geçmiş olsun en az 3 gün kullanımdan sonra rahatlamaya başlıyorlar genelde çok geçmiş olsun
Oyku2019 melisaninannesi evet ama odrar testine gore hemen basladi cok agliyor çığlık ata ata diye.kultur sonucu 3 gün sonra çıkacak ama üç gun daha cocugu bagritmaya gerek yok dedi
melisaninannesi Oyku2019 ne zamandır kullanıyorsunuz? Bol bol su içirin. Birkaç güne etkisini gösterir diye tahmin ediyorum. Bezini gösterip acıdığını ifade edebiliyor mu? Benim kızım da 22 aylık olmak üzere. Bezini gösterip acıdığını ifade ettiği için anlamıştım
Oyku2019 melisaninannesi evet gosteriyor ve çok ağlıyor yapamiyor idrarini 2 gün oldu antibiyotik baslayali bign daha iyi gibi ama istah hala yok