Dilara_1393 Dokuzbucuk aylık oglumuzu bugün sünnet ettirdik gün içersinde bı sorunu yok ama gece uykusunu nasıl yapacağımızı bilmiyorum çok fazla dönerek uyuyor önerisi olan anneler varsa alabilirmiyim🙈😢
Enderefeninannesi Dilara_1393 canım allah kolaylık versin biraz geç yaptırmışsın bence dönüyorsa ona çare sadece başında beklemek olur darbe alırsa sıkıntı olur pet bardak bile sürtebiliyor o zamanlarda başında nöbet tutman lazım
Evsen_2635 Dilara_1393 dönemenim Bi zararı yok canım eğer doktorun dönmesin demediyse sıkıntı yapma bend e5 aylık yaptırdım Pet bardak koydum ama başta döndürmek istemedim ama baktım dönünce ağlamıyor canı yanmıyor bırkatım döndü alalha şükür sıkıntı olmadı
Funda2509 Dilara_1393 19 aylık sünnet yaptık. Sünnetten birkaç saat sonra kucakta bile taşıdık. Herhangi bir aparat koymadık. Doktor bez olduğu için bir şey olmaz demişti. Gece de dönmesine sorun olacağını sanmıyorum
queenMother Dilara_1393 biraz önce bi postta da yazdım size yazmak istedim aman canım sabaha kadar kontrol et benim oğlumun gece kanamış çok geç fark ettim saat başı yarım saate bi bezini açıp kontrol eder okadar kötüydiki anlatamam bunu sünnet olan herkese söylemek istiyorum bize kimse kanar dememişti uyuyor diye çocuğu ellemedim eşşek kafam 😔
Dilara_1393 Enderefeninannesi her türlüsünü yaşayanlar var evet yaptırmak bir turlu nasip olmadı pandemiden dolayı bu zamana kaldi inşallah su geceyi hayırlısıyla atlatırız🙈
Dilara_1393 Evsen_2635 ne güzel sevindim sizin adınıza oğlumda oynarken döndü hatta emekler eşine sürünmeye başladı biz müdahale etmedik baktık gidiyor ama dikişleri zarar görmesin diye hemen tekrar sırt üstü çevirdik şuan için sorun olacak gibi görünmüyor ama korkuyorum ister istemez
Evsen_2635 Dilara_1393 yok olmaz bardak koy bırak gitsin ağlamıyorsa sıkıntı olmaz dikişlerde de zaten içine doğru değilmi yani dikişler içerde kalıyor
Dilara_1393 Evsen_2635 evvet bardak var şuan biz sünnet bezi de aldık aslında ama doktor gerek olmadığını onların daha riskli oldugunu söyledi bardakla duruyor bugün ilk günümüz inşallah ilk gecesini de güzel atlatır Allah’ın izniyle 🙈
Evsen_2635 Dilara_1393 atlatır annesi korkma sık sık değiştir bardağı o yeter çiş yaparken canı yanmıştır ondan ağlıyordur acısa döndüğü zamanda ağlar korkma sakin ol sen yeter
Dilara_1393 Evsen_2635 ssurekli değiştiriyorum yeterki canı yanmasın diye bakalım sabaha nasıl cikacaz 🙈☺️