Zeynepcaglar Selam kızlar bebeğim 9 Aylık hiç yerinde durmuyor sürekli düşüyor hiç yalnız bırakamıyorum geçen beşiğinden düştü Ölüyordum Aklım çıktı 10\sanıye kafamı çevirdimde Olanlar oluyor Napıcam bilmiyorum Çok zor yaa Bu dönem Siz neler yapıyorsunuz
Arvenceren Zeynepcaglar peşinde gezmekten çok yoruluyorum 🤪enerjisi hiç bitmiyo valla 10 aylk oldu bugün yürüteçe koyuyorum hızlı kullanıyo halıyı kaldriyo yere uzanmaya çalışıyo yere bırakıyorum sürünüyo kafasını vurcak diye peşinde geziyorum koltuga oturuyoruz tutunup kalkmaya çalışıyo biyere gitmesin diye yere yatıyom saçımı yoluyo beşiktede ayağa kalkiyo uyannca yer degiştiyo dün odada dolaptaki jilet yere düşmüş onu almş eline parmagini kesmiş 😞😢
Mom107 Zeynepcaglar evde ona tehlike arz edecek herşwyi ortadan kaldırdım emeklediğiiçin sivri köşeleri kapatrım çekmecelere kilit taktım serbest bırakıylrum canı nereye gitmek istiyorsa oraya gidiyor genelde odasında oyuncaklarını yere koyuylrum onlarla oynuyor 10 aylık şuanda çitler var sarılan onlardan alıp içine bebeğinizi koyabilirsiniz böylece belirli alanda kalmış olur
NaimeYilmaz Zeynepcaglar Düşe kalka büyüyor 🤷♀️ Dibinde de olsam düşüyor. Ama azalacak bu durum. Bizim azaldı şükür dengede durabiliyor fazlasıyla.
MucizemGeldi Zeynepcaglar daginikliga tahammul edemeyen ben ogluş yerdeyken köseler hep minderle dolu😂 kafayi yiyorum 10 aylik yerinde durmuyor gece olunca heryeri toplayip rahatliyorum 😀
Zeynepcaglar Arvenceren aaaa aaaa Oyy Allahtan yuzunu falan kesmedi aynılarını bende yaşıyorum Napacagımı Şaşırdım m Çok yoruldum bişey olucak Ona diye çok korkuyorum
Mom107 Zeynepcaglar hayır emekliyor ve kendine zarar veriyorsa belirli bölge içinde kalmasını sağlıykr hemde çocuk bir nebzede olsa özgür kalabiliyor odasına yada evin uygun bir yerine kurulabiliyor
ErtugrulAnnesii Zeynepcaglar bebeğinizin alanını kısıtlamayın derim evet zor ama istediği yere gittikçe motor gelişimine olumlu yönde etkileyecektir bi çit içinde bırakılmayı doğru bulmuyorum.
Mom107 Mom107 https://www.google.com.tr/search?q=bebek+çiti+pilsan&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr-tr&client=safari
Zeynepcaglar MucizemGeldi Bende aynı şekildeyım Evim bekar evine döndü resmen Her yerde BişeYy var Dayanmıyorum dağınıklıga