Sekerportacalilay MerveBelis ben tayt korse aldım sezeryan göbeğim dümdüz gün içinde onu kullaniyorum gece yatarken çıkarıyorum. Gözle görülür sıkılaşma var bence herhangi bir marka almıştım ben göbek.kismi korseli
Nisanannesiiii Sekerportacalilay markası ney acaba. Ben owli korse almıştım sadece 1 gün takabildim çok bunalttı beni haliyle göbekde kaldı 2 buçuk ay oldu
Sekerportacalilay Nisanannesiiii göbek dümdüz derken takınca gobegim dümdüz oluyor hiç yok gibi rahatsız etmedi beni hiç. Ama taktiğim ilk zamanlara oranla göbeğim daha küçüldü ve öyle sarkmalik durumum olmadı zaten hala kullanıyorum. https://vm.tiktok.com/ZSJXLS3hs/ burda görüp almıştım.
Nisanannesiiii Sekerportacalilay teşekkür ederim, korseden daha kullanışlı bence. Ben korse kullanamadim hiç ,🤷
Sekerportacalilay Nisanannesiiii kesinlikle iç gostermiyor dışarıya rahatlıkla çikabilirsin birde daha önce gosteriyor. Göbek kısmıda korseli sadece terleyince yapışkan yerleri katlanıyor.onun içinde ben atleti içine sokuyorum katlanmiyor.