kuubbraa58 Güzel anneler, bebeğim 50 günlük sünnet ettircem korkuyorum deneyimli anneler yardımcı olabilir mi? Yapmam gereken ne çook ağlıyo mu çok sancılı olurmu
Mom9870 kuubbraa58 Erken yaptırmanız avantaj olacak size, çok çabuk toparlar. İlk gün zorlar biraz ama sonrasında rahat olur şimdiden geçmiş olsun. Verilen ilaçları kremleri düzenli kullanmanız yeterli.
Wanderlust kuubbraa58 hic kormayin 2.ayda yaptirdik sadece anestezi sonrasi ilk 2 ciste agladi aksamina bir seyi kalmadi. Ertesi gun gezmeye gittik oyle diyeyim ne duzeni bozuldu ne agladi ne de huzursuzluk oldu. Biz karton bardak veya buyuk beden bez de kullanmadik. Cis iyilestiriyor gunde maksimum 4 cisli bez degistirin birakin cisli kalsin dedi doktor oyle de oldu haftasi olmadan dikisler ve goruntusu eskiye donmeye baslamisti. Korkmayin hic doktorunuzun verdigi kremleri kullanin yeterli oluyor. Hayirli olsun smdiden🌸
Evsen_2635 kuubbraa58 hiç korkmayın şu an yaptırmak daha iyi dönmeye başlamadan harketlenmeden 1 2 çiş yaptığında ağlar ama sonra çiş pişiriyor zaten onu doktor krem veriyor onuda kullanırsanız daha çabuk iyileşir tam zamanı bence ben 5 aylık yaptırdım dönmememsi için elimden geleni yapıyordum ama benim bile çok kolay geçti siizn daha kolay geçer. Allah damatlığınıda göstersin 🥰🥰
kuubbraa58 Neslimm55 nasıl geçti peki yani o süreç ne yaptınız rahatlaması için korkuyorum canı yanar diye 🙄
Enderefeninannesi kuubbraa58 bence daha fazla olmadan yaptır canım ben 32 günlükken yaptırdım rahat ettim korkulacak birşey yok anlamadı bile bi ilk çişleri yakıyor
Lizbon kuubbraa58 valla erkek çocuğu olan erkenden yaptırmalı ilerisi için korkulmalı bence şimdi çocuk anlamıyor bezde iyileşme süresi daha kolay ve daha basit. 15 günlükken yaptırdım iyi ki de yaptırmıştım ileride travma yaşamasını istemedim şahsen