meltemineLduru Kzlar gaz sancm var karnm bacaklarm migdem o kdar huzrsuz ki hcbse yiyesim gelmyo migdem bulanyo. Sezryndan sonra da böyle olmustu gaz ckaramamstm Napcam ya 😭
KkadriyeE meltemineLduru canım rezene iç ve ne yersen kimyon koy üstüne bol bol çok faydalı oluyo emziriyosan çocugada iyi gelir☺️
Tugba2626 meltemineLduru evin içinde raprap gibi askerlerin yürüdüğü şekilde yürü . Ayaklarını karnına çekerek eller yanda
Ecocan meltemineLduru çorek otunu kaynat suzerek suyunu ic cnm ben 2 sezeryan gecirdim 2 sinde de gaz sancisi cekmedim çok şükür Allaha
MayneymisAltintop Burda bi arkadaş şey diye tavsiye vermişti bana. Yüzüstü yere yatıp sağ sola sallanınca iyi geliyormuş.
Nihankuzey MayneymisAltintop konuyla ilgili değil ama okurken dikkat ettim maşallah sübhanallah çok tatlı bebeğiniz ya Allah bağışlasın😊
SevdaMetehan MayneymisAltintop yuzustu yatcan ama karninada yastik koycan canim cok yuksek olmicak sonra ıkıncan baya bi bu sayada gaz karindan bagirsaklara iniyor ve oyle yatip gaz cikarmayi beklicen inan ise yariyor . Bende tam aksi oyle gaz yapiyorum ki yaninda kimse olmasin diye dua ediyorum bnde cok yapmaktan şikayetçiyim