Motherbabyy 4aylik oğlum bu sıralar sütüm yetersiz mama arti anne sütü veriyorum ama kabızlık sorunu çıktı en son dün sabah yaptı doktora mı gideyim şaştım kaldım öğlen çay kaşığı z.yagida verdim yine yapmadı halen
Gulnuraraserol Motherbabyy benimde oğlum bi ara anne sütü + mama kullandı doktorumuz kabızlık normal 10 güne kadar demişti
Beyza5151 Motherbabyy 4. Ayında benımkıde cok kabızdı doktorum kuru kayısıyı sıcak suda ezip suyundan bir kaç çay kaşığı vermemi söyledi anında yaptı. Bide mamadan sonra su ver canim
Nehirkayra Motherbabyy kabızlık sorununuz varsa 2 parca kadar bal kabagini sütle pişirip ister şekerli ister şekersiz ezip yiyin. Sütünüzden bebege geçer ve kabızlığı hemen geçer.
Beyza5151 Motherbabyy ben mamadan sonra 2-3 çay kaşığı vermiştim ya da biberona 10 cc yap canım onu içsin
Elismila Motherbabyy bu aylarda oluyo bağırsak olgunlaşıyo eğer katı yapmıyosa karnı şişip huzursuz değilse anne sütü alıyosa 10 güne kadar normal karşılıyolar bende öama takviyeli gidiyorum o aylarda aynı sorunu yaşadık mamayı arttırdım biraz ve günde 2 çay kaşığı zeytinyağı içirdim
Canangnr Motherbabyy mama meme yoluyla besleniyorsa 5 güne kadar kaka yapmayabilir mamasına sabah akşam bir çay kaşığı organik zeytin yağı koyup verin rahatlatır kuzuyu Geçmiş olsun
Nefes Motherbabyy bizimki 9 gün yapmadı götürdüm doktor karnına baktı sertlik yok çok iyi yapar merak etme dedi eve geldik yaptı 😂 yinede doktora git karnına baksın için rahat eder