mertveannesii_ Bebeğim 3 buçuk aylık kakasında nokta kadar kırmızılık vardı kana benzer başına gelen var mı neyden olur ne yapmalıyım sadece anne sütü alıyor
deniz_s mertveannesii_ genelde alerjiden supheleniyolar dun goturduk bu soruyu sormustu bana bir test yaptirin isterseniz
Gamze2259 mertveannesii_ mikrop vb de olabilir. Alerjide olabilir. Doktorunuza danışın bence. Benim ilk oğlumda bağırsak tepkili süt alerjisi vardı. Kakayi takip ediyordum sürekli. Emziyordu ve ben mecburen diyet yapıyordum. Bilmeyerek süt ürünü içeren bisey yiyip ictiysem hemen kakasinda kan oluyordu
mihrosum Kızım amip oldugunda kanlı mukuslu kaka geliyordu. Bir ılac verdi Dr anında gecrdı.kızımmgunde 10 defa kaka yapıyordu. Eger bu durum varsa kaka tahlili yaptır hemen sonuc cıkıyor. Sadece kanlı mukuslu kaka gunde 1 2 kez de o zaman alerji olabılır
mertveannesii_ mihrosum yok sadece bi kez kaka yaptı geçen hafta kanlı değildi ama kaka tahlili yapıldı bişey çıkmamıştı
mihrosum mertveannesii_ o zaman takma ara ara oluyor kızımda gecen hafta oldu 3 4 gun sonra kesildi dısten mis Dr oyle dedı