Miraaayadeee https://resimyukle.link/i/KRMCG Kızlar 7 aylık kızımda dünden beri böyle şeyler var kolunda yüzünde boynunda acaba sinek ısırığı falan mi yoksa bisey mi dokundu resimden ne kadar anlaşılır bilemedim ama anlayan yardımcı olabilir mi?
ledeyna06 Miraaayadeee Benim kızım alerji olmuştu alerji bütün vücudu sarıyor kırmızı kırmızı bu bana bi sinek ısırığı gibi geldi ama bilemedim artık 🤷♀️
cocomelon33 Miraaayadeee kırmızılık var ve ortasında ısırık gibi beyaz bir nokta var dimi buna benziyor sanki
cocomelon33 Miraaayadeee aynısı bizde de var kolunda bacağında bazen yüzünde olup sönüyor ne olduğunu anlamadım sinek de yok evde telli her yer ama bir şey ısırmış gibi duruyor
fatma_86 Miraaayadeee benım cocugumdada olmustu.Alerji değil o.Böcek ısırığı gıbı..Sinek,böcek değmiştir
cocomelon33 fatma_86 benim oğlumda da var ama evde ne sinek ne böcek var heryer telli durduk yere çıkıp sönüyor kendiliğinden
Sedeeff Bazen benim kızımda da oluyor belki cildi o an birşey tarafından uyarılıyor olabilir ama alerji değil bence