vesselamm Doğum yapalı 8 ay olcak her ay düzenli adet oluyorum ama son 2 aydır o kadar sancılı oluyorum ki ilk 3 gün resmen Ölücem diyorum parol iciyorum ama fayda yok benim gibi olan varmı
Defneninannesi1108 vesselamm ihmal etme canim kist falan olusmustur belki benim hep normal agrisiz olur.Normal dogum yapmistim ben git bi ultrasonla falan bakarlar.
Hilalse vesselamm canım hava değişimi olabilir benimde son iki aydır afedersin öyle bir kanamam oluyorki aha şimdi küt diye gidicem diyorum kan kaybından keza ağrısıda o şekilde hele geçtiğimiz ay iki hafta bir 1 hafta süren kanamalarım oldu ikisi ağrılı biri ağrısız bu ayı bekliyorum şimdi yine anormal bişey olursa doktora gidicem sende içini ferah tut bir daha olursa doktora danış bence
vesselamm Seyma_29_ doktorumla konuştum üşütmüş olabilirsin dedi 3 ay önce kontorulum vardı bi sıkıntı yoktu
eymenzeynep 2 gün önce regl oldum agrıdan ölecektim. Acile gittim ultrason ile bakıldı sıkıntı çıkmadı. İğne yaptı rahatladım ama benim bekarlıktan beri hep çok sancılı geçer mutlaka acillik olurum. 2 normal doğum yaptım geçer dediler gram geçmedi
vesselamm Hilalse doktorumu aradım üşütmüş vs olabilirsin oda sancı yapar dedi hafta içi gidicem kanda az bi tuhaflık var bu ay
limonlukarpuzzz vesselamm doğumdan önce acaip bir ağrim olurdu doğum yaptiktan sonra karin ağrim kesildi ama müthiş bir baş agrisi ve kemik ağrisi çekiyorum bunun için doktora gittim normal olduğunu söyledi 🤷
limonlukarpuzzz vesselamm kahve filan rahatlatmiyor keşke rahatlatsa. Doktorum doğumdan sonra vucudun değiştiğini ve bu tarz ağrilarin olabileceğinden bahsetti çok garip değil mi ?
vesselamm limonlukarpuzzz ya ben önceden baş ağrısı bilmezdim hamilelikten beri çekiyorum gerçekten berbat bişe
vesselamm limonlukarpuzzz hayır söylemedi ama bencede migren çünkü sürekli ağrıyor gözlerime vuruyor sizinde öylemi başımdan çok gözlerim zonkluyor
Mom7856 vesselamm Benim de öyle bekarken de öyleydi evlendim yine aynı doğum yaptım yine aynı yaşamayan bilemez😁