Mertin_annesi Arkadaşlar bebeğim az önce sünnet oldu bugün krem sürmeyin dediler sdc calpol verin dediler bende verdim az önce baha ağladı ilk çişini yaptı diemi ağladı acaba daha ağlarmı başka ek olarak ne yapmalıyım varmı tavsiye yardım
Ardahsyn Mertin_annesi bnde yptırdım hiç ağlamadı agrı kesiciyi ver canım bildiğime 2 gün mız mız oluyorlar
Drysrht Mertin_annesi yani canım ilginç biz 2 hafta önce olduk ilk gün sünnetten 1 saat sonra anastor pomat sürdü dedi uyukturıcu krem 2 saat sonrada calpol ver dedi calpol acısını kesmez ki o çocugun bence
Mertin_annesi Ardahsyn sargı bezini yarın küvetine su doldur içine koy dedi hemşire kendiliğinden çıksın dedi bakamıorum inanırmısın ucu böle kanlı yüreğim dayanmıor
Ardahsyn Mertin_annesi yaaa geçer emin ol iyikide yptırdım diycen 😅😅😂geçer dayan yarın suya koy yanlışım yoksa yarından sudan sonra krem sürçen dimi iyikide yptırdım diycen bak görürsün
Ardahsyn Drysrht küçük bebeklere çaldık veriliyor bnada verdi ve fitilde verdi krem uyuşturmak için degil
Mertin_annesi Drysrht calpol ağrı kesici ateş düşürücü ya calla öle dediler yarın krem sür dediler ben olmadı akşam yatarken başlarım
Ardahsyn Mertin_annesi hayır canım suyun içine otuttur sonra krem sür doktorlar boşa konuşmuyor mikrobunu atıyor tavsiyem