Mrl-sglm Bebeğim 1 hafta sonra 3 aylık olacak. Doğduğundan beri tabancalı ateş ölçerle başı 37.2-37.5 arası değişiyor. Koltuk altından ölçtüğümüzde dijital ateş ölçerle 36.2-36.3 çıkıyor. Böyle olan var mı? Kulaktan ateş ölçer almalı mıyım?
Bebegimm1 Mrl-sglm alnından ölçen degilde kulaktan veya koltuk altı ölçen dogru sonuc veriyor ben evde 3 tane koltuk altı ölçer kullanıyorum şuan hafif ateşi var donusumlu 3 tanesiyle kontrol ediyrm dogru sonuc veriyor
Mrl-sglm Betuloz doktorun ki de tabancalıydı. Onun ateş ölçeride aynı ölçtü doktorda bi anlam vermedi ateşine ama
Mrl-sglm Bu arada Doktorumuz kan, idrar, gaita, röntgen falan istedi bişey çıkamadı hiçbirinde çok şükür
Mrl-sglm Bebegimm1 geçmiş olsun. Kaç çıkıyo şuan koltuk altından ? Neden ateşi var ki? Bende 2 tane aldım ikisiylede ölçüyorum ama başından ölçünce yüksek olunca tedirgin oluyo insan
Bebegimm1 Mrl-sglm akşam banyo yaptirmistim da üşüttü galiba grip gibi biraz alnı falan mesela sıcak yuzude öyle suan 37derece de elimi koydugumda belli oluyor ateş oldugu sizde de öyle mi ?ben ateş ölçer alicagm zaman ordaki satıcı alnından ölçer oda ısısıyla temas ettigi icin yanls sonuc verir kulaktan olanı al yada koltuk altı al demisti valla 3 tane aldım hem uygun hemde dogru sonuc veriyor 38sonrası ateş sayildigi için suan başında beklemedeyim ilaç da vermedm mesela endişe etmeyin ustunu inceltin alnına falan soğuk bez koyuyorm bakalm düşer inş
Mrl-sglm Bebegimm1 evet olabilir çünkü halsizliği, huzursuzluğu olmuyo yüksek ölçse bile çok şükür. Bize doktorumuz koltuk altında 37.2 yi geçerse ateş vardır dedi henüz o civarları görmedik görmeyiz de inşallah. Sizede çok geçmiş olsun kaç aylık bebişiniz