Busragultekin Bebeğinizin erken uyanmasını engellemek için karArtma perdesi kullanan var mı ? İşe yaradı mı 🤦🏽♀️
Snmtt Busragultekin ben yaptırdım ama sadece uykuya geçişi kolaylaştırdı uyanma saatine pek bir etkisi olmadı
Ozbek42 Busragultekin kullanıyorum etkili oldu memnunum hava aydınlanınca uyanıyordu ışıktan cok şükür rahat ettik uykuya geçişide kolaylaştırdı
dua-35-48 Busragultekin biz kullanıyoruz bir, bir buçuk saat falan öteliyor uyanma saatini , gündüz uykuları içinde çok iyi 👍🏻
_3a Ama uzmanlar gündüz uykularında perdeyi açın gece uykularında odayı karartın hiç olmadı loş bi oda yapın diyor gece ve gündüz uykularını ayırt ersin diye gündüz karartma kullanan annelerin bebeklerinin gece uykuları nasıl merak ediyorum
izmir3535 Busragultekin benim kizim 4 aylik asla uyumuyordu gunduzleri odasi cok isik aliyodu.gece gunduz kavramini guzel ogrenmisti ama.bu ay anneme geldik annemin evinde en karanlik odaya yatirdim kizimi uunduzleri uyuyor.tesaduf mu bilmem ama gun isigi cok etkiliyor gercekten