KoalasMom H-a-k-a-n 4 aylıkken oturtmaya başladım 6,5 aylıkken desteksiz oturuyordu. 9 aylık şu an yürümüyor ☺️
Epifenomen-gkc H-a-k-a-n 36 haftalık ama 34r uyumlu doğdu, 5. Ayında destekli oturtmaya başladım. 6. Ayından beri desteksiz oturuyor şuan tam 8 aylık
elifhanimm Aslında bunhn biraz ne zaman oturtmaya başladığınızla alakası var. 5 aylıkken oturtmaya başladım 6,5 da desteksiz oturuyordu
H-a-k-a-n Epifenomen-gkc kaç kilo doğdu ve şuan kaç kilo çocuğunuz boyunuda yazarsanız aklımda soru işaretleri var
Krbltesma Benim ikizlerim 7aylık desteksiz oturmuyolar ama doktor normal dedi 6. Ayda başladık destekle oturtmaya ama herkesinki 6. Ayda başlamış oturmaya endişelenmelimiyim acaba 🙄🤔
H-a-k-a-n Krbltesma benimde 6 buçuk aylık ve desteksiz oturmuyo 35 haftalık doğdu bakalım hayırlısı geç olsun güç olmasın sizin bebişleriniz kaç kilo 🌸
alerjikbebek H-a-k-a-n 35 haftalık doğdu 6.aydan sonra desteksiz oturmaya başladı fakat çok değil bırakmadım pek fazla tamamen 7.ay ve 8.aydan sonra oturtuyorum pek oturmuyor zaten sürünüyor hemen. Acele etmeyin erken doğan bebekler bazen 9.ayda ancak oturabiliyor desteksiz içiniz rahat olsun.