Senemasilberen Oğlum 17 aylık ona güzel oyuncaklar almak istiyorum bayağıdır almıyorum eskilerden artık sıkıldığı için oynamak istemiyor neler alabilirim hem yaşına uygun hemde çok seveceği şeyler🥰
FnurGokcan Senemasilberen Merhaba, oğlum o dönemlerde linkini attığım oyuncakla çok oynuyordu, gece gündüz elindeydi hala ilgisini kaybetmedi☺️ https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/bebek-oyuncaklari/50294887/mula-piramit.aspx
Azsekerlikahve Senemasilberen bende hiç bilmiyorum ama lego almayı istiyorum. Takıp çıkarabilirse eğlenir diye düşünüyorum. İşçilikli oyuncakları seviyo çünkü
Senemasilberen Azsekerlikahve ay bende onu almak istiyorum daha önceden niyetlenmiltim ama herşeyi ağzına sokuyordu bu yüzden çok sıkıntı çektik oyuncaklarda ama artık büyüdü anlıyor alıcam bende
Azsekerlikahve Senemasilberen legolar küçük değil ki yutulacak kadar değil an azından. Hem bende oynarım😄😄
Senemasilberen Azsekerlikahve ahhh sen bilmiyorsun benim oğlanı kuzeninin lehosu var daha küçüktü oğlum ağzına sokmaya çalıştı çıkaramadım az daha yırtılıyordu dudağı
Marjinal_Anne2 Azsekerlikahve bende Lego düşünüyorum Ya , takıp çıkarmalı şeyleri seviyor kızım , 14aylıgız ne aşsam bilmiyorum Ya, var mı bildiginiz gğzel Lego acaba
Azsekerlikahve Marjinal_Anne2 pilsanın gördüm trendyolda bilinen marka olduğu için onu almayı düşünüyorum ben