Simay0123 Sezeryan anneleri Duşa girerken dikisleri kapatip mi dus aldıniz? 6. günüm doktor kapamana gerek yok dedi
Oykuaygun Simay0123 doktor 10 günden sonra sıkıntı olmaz dedi ama ben o 10 günden sonra 2 defa daha girerken kapadım
Birannebirbebek7 Simay0123 5. Günde şeffaf ameliyat yerini kapatmak için olan bantlardan aldım kapattım duş aldım çıkınca da bandı çıkarıp son kez batikonla sildim bir daha da bişey yapmadım sadece kuru ve temiz tutmaya özen gösterdim
Eylosunannesi Simay0123 hastane cikisinda doktorum pansuman yaparken su gecirmeyen bandajdan taktigi icin eve gelir gelmez dus aldim hemde kac kere, 4 gun sonraki kontrolumde de bandaji cikarip normal dus alabilirsin kapatmana gerek yok dedi bende aldim cok sukur bir sıkıntı olmadi(bu arada benimki lazer dikisti).
Meva21 Simay0123 canim ben 3. Gün fis aldım doktor şu geçirmez bant yapistirmisti 1 hafta sonra bant kalktı tekrar yaptim ama ayakta duş al dedi 2 ay boyunca
MotherOfAlmila Simay0123 Canim 4. Gun, bandasli bir sekilde dus aldim. Dustan ciktim, bandasimi yeniledim, batikon surup temizleyerek. 10. Gun falan cikardim. Doktorum fazla bile kalmis dedi. Bu arada her gun temizledim dikisli bolgeyi. Sorunsuz guzel gecti.
MasalMomy Simay0123 hastaneden çıkarken su geçirmez bant yaptılar bana duşumu aldım. 5. Gün kontrole gidince doktor onu da söktü. Hiç birşey takmadım ve sürmedim. Temmuzdaydı her gün duş alıyordum. Hiçbirşey olmadı çok şükür kuru tutmak önemli