Babyluna Arkadaşlar bebeğim laktozlu şeyleri yani içinde laktoz olan şeyleri sindiremediği için şişkinlik yapıyormuş bu yüzden doktorumuz bir damla verdi bu durumu yaşayan anneler neler yapıyorsunuz
kucukprensinannesi Babyluna verdiği damla relactaz mı bende kullandım onu işe yarıyor korkmayın düzeliyor
aylaamayorgun Babyluna reşactaz çözer. Korkcak bişey değil. 28 yalındayım bendede var laktoz intoleransı
Babyluna kucukprensinannesi ne kadar süre kullanıyorsnz peki bu damlayı kullanırken peynir dln yiyebilirmiyiz
Asilinannesi1 kucukprensinannesi merhaba bizde de laktoz interolansı var diyetteyim nerdeyse 1 aydır. Ne zaman düzeldi sizinki? Ne kadar gidiyor bu durum bilgi alabilir miyim sizden
kucukprensinannesi Babyluna Asilinannesi1 Ben çok kullanmadım 1 ay bile diyemem diyette yapmadım sadece gözlemledim mamasını değiştirdim doktor teşhis koymadı bize ayrıca ben gözleyip takip ederek yaptım bunları mamayı değiştirince normale döndü
Babyluna Asilinannesi1 benm doktorum damla verdi ama bşy yiyp içme demedi size doktornz ne ded neler yapyrsnz
Tugcerylmzkerem Babyluna süt ve süt ürünleri asla tüketmiyorum bir dönem ilaç kullandım ama pek etkili olmadı ilaç aldığım dönemler geçip bıraktıktan bir iki ay sonra tekrarlamaya başladı bu yüzden kendim laktoz dan uzak durmaya calisiyorum
Babyluna Prensannesiiiii köpüklü kaka yapıyor dedm aa bu önemli dedi şekeri bebeğin hazmedemiyor dedi damla verdi kullandk hakktn iyi oldu ama daha iyi bir damla arıyorm
kucukprensinannesi Babyluna hipp kullandım bebelac gold kullandım en son bimin mamasına geçtim şuan rahat ama 2.ay atağındayız
Babyluna aylaamayorgun ama her emzirmede damlayı veremiyorm unutuyorm veya gozum uykulu oluyor bu cocugu etkiler mi acaba birde peynir yiyorm vs cnku damla veryrm bunun onu korudugnu dusunuyordm