Tugceensar 2 aylık bebeğim var sabah altını ddğiştiriken bezinde kan lekesi gördüm yaşayanlar var mı ? ! [url=https://www.hizliresim.com/j9kswrd][img]https://i.hizliresim.com/j9kswrd.jpg[/img][/url]
ikicocukluAnne_ Tugceensar idrarı çok koyu yA enfeksiyondur yada beslenme aralığını sıklaştırın benim de başıma gelmişti
Durukusunannesii Tugceensar büyük ihtimalle enfeksiyon kakasında çıksaydı süt alerjsi derdm ama idrarında var
Arifeeee Tugceensar yaz geldi artık sıvı miktarını artırın. Bana pek kan gibi gelmedi daha çok turuncumsu gibi geldi. O da susuzluktan olur. Ama tabi enfeksiyon da olmuş olabilir. İdrar yaparken ağlar enfeksiyon olduysa.
Modanne Süt alerjisi var canım çocuk immunolojisine götürüp test yaptırın benimde bebeğimde süt alerjisi var mukuslu kanlı kaka kusma vücutta kızarıklık kabarma egzama gibi durumlarda oluyor
Tugceensar ikicocukluAnne_ altını açtığımda idrarını dışarı yaptı koyu renkli değildi çok açık sarıydı
Modanne Şimdi fotoğrafa baktımda yanlış yönlendirmeyim çişinde kan var kakasında değilmiş idrar yolu enfeksiyonu olmuş onu da atlattı benim bebeğim antibiyotik kullandık snra sünnet ettirdik kilo alımı durmuştu o ara çok önemli
Tugceensar Modanne teşekkürler aslında saatte 1 emzirmeye çalışıyorum kısa kısa da olsa malum yaz susuz kalmasın diye ama anlamadım neden böyle oldu
Mira61 Tugceensar o leke kan değil kristal aynısı oğlumda oldu yeteri kadar beslenmemek ve sıvı almamaktan oluyor bundan dolayı oğlumda enfeksiyon oluştu antibiyotik kullandık ve oğlumu sünnet yaptırdık bol bol emzirin geçmiş olsun
Tugceensar Mira61 daha dün aşıları olduğunda kilosuna gelişimine çok iyi dediler gün içinde tekrarlarsa acile gitceğim çok teşekkür ederim 😊
Sonsuzmutluluk Tugceensar idrar yolu enfeksiyonu da olabilir yeterli beslenemediği içinde olabilir mutlaka bir doktora götürün
Duyulurum Tugceensar ilk doğduğunda oluyor bu ve normal kabul ediliyor ama 2 aylık bilemedim. Kan değil gibi bu
nursocum Tugceensar Kan değil bu canım bol bol emzir hatta gerekirse su ver. Benim oğlumda da olmuştu
Mraaa @Tugceensar Enfeksiyondan kaynaklı olabilir yada küçük bebeklerde beslenme yetersizliğinde de idrarında kristal oluyor