Mesgule Kizlar dün ikinci ay aşısını vuruldu oğlum ve gece ateşlendi 38 e kadar çıktı sürüp falan icirdik birde çok huysuz uyurken sürekli kollarından sıçrıyor aranızda böyle başına gelen var mı aşının yan etkileri ne zaman geçti sizde
Muhasebeciana Mesgule bizde olmamisti cok sukur gecmis olsun belki bilen biri vardir ustte kalsin ama hala ayniysa suruba ragmen yukseliyorsa doktorunuza goturun minigi gecmis olsun tekrardan
Momndssd Mesgule bizde de ateş olmuştu 38,5 olduğunda ateş düşürücü verdim. Sıçrama oldu durduk yere ağlama krizleri oldu bebeğim 3,5 aylık ara ara oluyo uyurken korkuyor ağlıyor bi daha aşı yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası
-denizinannesi Mesgule bizde de oldu aşı olduktan sonra gece 3’e kadar ağladı susmak bilmedi meme bile emmemişti o gün hepimiz mahvolmuştuk ateşi de 38 e yükselince calpol vermiştik biraz iyi gelmişti şurup düşmüştü.. napsınlar o minik canlarına 2 bacaktan bir koldan aşı yapıldı😔 ağustosta bir daha aynı aşıdan var bizim 4. Ayda
Sevmmm Mesgule ilk günün akşamı hafif ateş yaptı iki kere üstünü açtım kol altı alnı bacaklarına nemli bez koydum ateş düşürücü zaten 4 saatte bir ver demişti hemşire . Sadece ilk gün sorun oldu sonra geçti
Mesgule Sevmmm bende nemli bez koydum fakat aşırı derecede çok ağladı ağladıkça da ateşi yükseldi bende o yüzden üstünü soydum ateş düşürücü verdim bir de klima yi açtım ama odanın kapısında açık şükür su an koltuk altından ateşine baktığımda 35.4 fakat tekrardan ateş düşürücü versem mi acaba kararsiz kaldim
Sevmmm Mesgule yani açıkçası hemşire 4 saatte bir verin dedi ama ne kadar süre vermemiz ferektigini söylemedi . Bence tekrar vermenize gerek yok ama iyi takip edin
Fatoscum Mesgule yani güvenli bir şekilde uyurken birden iğne acısıyla uyanmayı kimse istemez,bilinçli hemşireler de uyandırıp yapar ama burada görmüştüm uyurken yapmışlar bir bebeğe de sıçrama-korkma onda da çok olmuş o yüzden acaba mı dedim
Akdgnguler Bizde dün yaptırdık şükür o kadar çok şey olmadı akşam sadece biraz huysuzlandı bırazda atesi çıktı hemen bi calpol verdim vücudunu ılık bezle sildim üzerine ince zıbın gıydırdım başka bişey giydirmedim gece şükür rahat uyudu 🙏🏻🙏🏻 Suan da ise arada bi ateşi çıkıyor iniyor
Eliftokgoz Bizde iki gün önce olduk aşımızı. Ben cok tedirgindim zaten huysuz ağlayan bir bebekti dedim yandım aşıdan sonra. Ateş olmadı çok şükür ama hafif bir ishal oldu dün. Inun dışında huysuzluk yapmadı ekstra. Kucakta uyumak istedi tüm gün kollarına bacaklarına bastırmamaya dikkat ettim.
Birmuallime Eliftokgoz canım ishalde sadece su gibi tuvalet mi yapıyor yoksa içimde pütürtüler de oluyor mu böyle nokta nokta normal tuvaletinde olduğu gibi. Benim bebeğimde sanki ishal ama tam anlayamadım normalde tuvaletini zor yapar gaz problemi de var günde bi kere ya da 2 günde 1 yapıyor ama dün sabahtan beri 6 kez yaptı sulu gibi köpüklü gibi
Birmuallime Mesgule geçmiş olsun canım biz de yakında 2. Ay aşısı olacağız da şurubu doktor mu diyor verin diye yoksa biz mi alıp veriyoruz ilk bebeğim pek bilmiyorum da
Mesgule Birmuallime evet canım colpol adında şurup var onu eczaneden al ateşi olursa mutlaka ver diyorlar zaten doktorunuz mutlaka size yönlendirir ki onuda geçtim aşıdan dolayı ateşi olsada olmasada sen mutlaka al evinde dursun çünkü bebiserimizin ne zaman ateslenecegi belli olmuyor 😣