Gunsss Merhaba canım anneler 🍀 oğlum 8,5 aylık 2 gündür tükürmeyi öğrendi 🤦♀️ Ağzına ne versem çıkarıyor yemek yediremiyorum sadece tatlı şeyleri (meyve) yutuyor. Bu geçici bir durum mu ? Ne yapmam nasıl davranmam lazım 🙄🙄
kartopu23 Gunsss oyun olarak mı yapıyor tükürmeyi? Benimki de o aylarda öğrenmişti ve çok gülüyordu buna. Bir süre yediklerini de tükürdü ama kısa sürede geçti.
BabyGroot Gunsss diş çıkarma dönemi ise ondan çiğnemek istemiyo olabilir çok zorlamayın ama başka bi seçenek de sunmayın bence yanii mesela kahvaltıda yumurta yemedi onun yerine bunu ye demeyin. Yemiyorsa kaldırın masadan yarım saat sonra ya da 1 saat sonra verin ne verecekseniz. Ben bunu yemedim daha güzelini verdi algısı oluşmasın yanii ona alışıp Sonra bu durum devam edebilir
Petitom Gunsss bendim bebeğim de 8 aylık özellikle diş çıkarırken yemek istemeyince tükürüyor üstünüz başımız batıyor dişi çıkıyor olabilir iştahı yoktur baktınız mı dişlerine
eylull1210 Gunsss benim bebeğimde 8 aylık normalde çok severek yediği yumurtayı yoğurdu dahi tükürüyor 3-4 gündür. Benim kızımın 7 dişi var 8. geliyor dişle alakalı olsa öncedende yapardı yeni öğrendiği için yapıyor diye düşünüyorum inşallah geçicidir🤦🏻♀️
Gunsss kartopu23 yok gülmüyor yemekleri yemek istemiyor gibi, şarkı söylüyorum dikkatini dağıtmayım diye ama yok yine çıkarıyor 🤦♀️ Sabah yumurta peynir Omlet yaptım normalde çok güzel yer yemedi yine ? Hala hiç diş çıkarmadık onun etkisi olabilir mi 🙄
kartopu23 Gunsss dediğiniz gibi belki diş çıkarıyordur damaklarını kontrol edin şişlik kabarma var mı? Ara ara oluyor bu yememe durumları. Meyve yiyorsa meyveli yulaf ezmesi yapabilirsiniz. Hem besleyici de oluyor.
Petitom Gunsss alt dişler pek belli olmuyor zaten çıkarken yani ben patlayana kadar görememiştim belki dişi çıkabilir
Girlpower Gunsss bebeğim 5 aylık sıkıldığı zaman tükürüyor sürekli 😂 bir de su vermeye çalışıyorum istemiyor tiksiniyor tükürüyor bugün 1 çay kaşığı yoğurt tattırayım dedim suratıma tükürdü 😂
Gunsss Girlpower yaaa 🥰🥰🥰 çok tatlılar ama bir süre sonra yormaya başlıyor 🙈heryeri temizle temizle 😫
Petitom Gunsss unutur canım benimki bir iki hafta yediği her şeyi yüzümüzde Kıyafetlerimize tattırdı şimdi o kadar çok yapmıyor 😂