Fasulye12 daisybebek merhaba , benim de 7 aylık kızım var ve anladımki ilgisini çeken eşyaları temizleyip verince daha mutlu oluyor ilgisi artıyor; su şişesi, mama kaşığı hele kumanda☺️Ona bi tv kumandası aldık diğer oyunlarına artık bakmıor top kitap sesli oyuncaklar vs. Burda durayım belki farkli bir fikir edinmiş olurummm
Tatlim daisybebek o zamanlarda fisher price kopekcigin aktivite masasıni ve eğitici kopekcigin kendisini almıştım. İkisiyle de hala oynuyor. 13 aylık oldu.
Eylultosbik daisybebek Kesinlikle aktivite masasi, biz fisher price aldik ve cok memnunuz. Bu aylarda yine kiki markasinin mega kule oyuncagini almistim onu da biz ustuste dizince bozuyor ve cok mutlu oluyor:) sonra sesli isikli davul. Bi de kalin sayfali hikaye kitaplari, hem resimler ilgisini cekiyor hem de dislerini kasiyor. Umarim yardimci olmusumdur☀️
gocebebirbayan Tatlim ikisini ne kadara nerden almıştınız? Bizim de 3 ayımız kaldı Allahın izni ile 8. aya bende almak istiyorum da ☺️
Tatlim gocebebirbayan aktivite masasıni 420tl ye eğitici kopekcigi de indirimden 150 TL’ye almıştım. Dün Hepsiburada 329 liraya gördüm ama dün bı arkadaş 262 liraya amazonda paylaşmış. Eğitici kopekcik de 160 170 liraya var
Tatlim bburcu o oyuncaktan iki kere satın aldım ikisinde de iade ettim. Üretiminde hata var bence. Kendi kendine durup dururken şarkı çalıyor. Gece 3 te falan bangır bangır 🤷♀️
bburcu Tatlim kapatma tuşuna basınca bir sorun yok bizde kızım çok keyif alıyor. Sizin aldıklarınızda sorun olmuş bence ya da aynı ürünü geri yollamışlardır
F-Betul gocebebirbayan E bebek indirimlerini takip edin aceleniz yoksa bazı oyuncaklar yarıya yakın indirime giriyor.
Tatlim daisybebek o üründe hata var. Kendi kendine şarkı çalıyor durup dururken. Sesi de epey yüksek. Birinde gece üçte bi başladı calmaya hepimizi korkuttu yataktan fırladık 😂 memnun olan arkadaş tuşunu her seferinde kapatarak kullanıyormuş. Ben sonuçta bebeğe alıyorum kendisi açıp kapatmayı öğrenmesine epey var sürekli açık olacak ki kendi kendisine oynayabilsin. 🤷♀️
F-Betul daisybebek Fisher price aktivite masası, eğitici kumanda, masalcı tırtılla iyi oynuyordu ama çok pahalılar ve çabuk sıkılıyorlar.
tosbikinannesi1 daisybebek ev eşyalarını daha çok seviyor hele hele kumanda su şişesi ve mutfak eşyalarını.🥰 Birde fisher price eğitici köpekçik le oynuyor ara sıra umduğum kadar çok ilgilenmiyor ama