Gececekbugunler Sevgili anneler, 1.5 günlük anneyim. Tecrübenize ihtiyacım var. Bebeği emziriyorum sonra omzuma alıp sırtına pat pat yapıyorum. Ama gazı çıkmıyor. Hissediyorum gazı da var, karnından ses geliyor. Gaz işini en başta nasıl çözdünüz?
Giizz Gececekbugunler kendi yediğime içtiğime dikkat ederek, sıca diye ince giyip üşütmeyerek, rüzgarda kalmayarak ve bakliyat yemeklerinden biraz uzak kaldım bulgur soğan brokoli bunlarda çok gaz yapar mesela. Bebeğimede uyandıktan sonra ince penye yelek giydirirdim şimdi hava sıcak doğrusu gerek kalmaz bence. Emdikten sonra gazını çıkarırdım hemen. Şükür hiç gaz problemi yaşamadık
Cidokerem Mrba.. ilk aylar cok zor. Allah kolaylk versn. baklıyat ve dger gaz yapn yıcekler. Ekstra lahmacundan uzak dtun. Aşırı yapıo.bir de asıl onemlı olan emzırme sıklıgı. Min. 2 saat olmaşı emzrme surelerı arasnda. Sık emzme ya da bıbernla besleme de gaz yapıo Biz FORBIOME MINI damla kullandk. Dr ımuzun tavsyesı ıle. Çok iyi geldı.
Gececekbugunler Cidokerem Cidokerem sık emzirmenin gaz yaptığını bilmiyordum. Buna da dikkat edeyim. Teşekkürler 🙏🏻
Fatoscum Cidokerem Gececekbugunler Bebeği daha 1 buçuk günlükmüş sık sık emzirme diyorsunuz? Sakın öyle bir hataya dûşmeyin bol bol emzirin her isteğinde meme teklif edin 2 saat yenidoğan için uzun bi süre sarılık olur emzirmezseniz
Cidokerem Ve kımyon kaynatın bi damla verın bebege. Ben faydasnı gordm. Ama tane kımyon yapın. Toz olan tortuları kalıo. Bogazına takılabılıo
biranneikikedi Cidokerem yapmayın çok asidik bi şey. Kendiniz için ama bebeğe vermeyin. 2 3 saatlik rahatlama için…
Fatoscum Cidokerem Gececekbugunler Neee???? Hanimefendi iyi misiniz siz gerçekten? Sakın kimyon falan vermeyin bebeğinize
Gececekbugunler Buralar karışmış :) anne sütünden başka bir şey vermiyorum ve her istediğinde veriyorum. Ama mesela yatağa koyduğumda uyumuyor hep memede. Sürekli ayaklarını çekiyor. O yüzden gaz olduğunu düşündüm
Fatoscum Gececekbugunler 9 aydır karnınızda güvenli bir yerde şimdi birden bire başka bir dünyaya geldi güvendiği bir tek siz varsınız e sizinle de tek anlaşma yolu meme:) tabiki memede olmak isteyecek annesi belki tedirgin hissediyordur yatağına bırakırken,sizden ayrılmak istemiyor kokunuzu almak istiyordur çünkü 2 günde gaz sancıları başlamazz…