DefneErcis Merhabalar. 4 ay 1 haftalık kızım var ve kafasının arkası düz. Düz kafa yastığı da kullanmama rağmen düzelmedi. Sağ ve sollu yatırdığım zaman durmuyor kendisi sırt üstü yatıyor. Böyle olup kafa yapısı düzelen var mı ?
Hacerr7 DefneErcis çok zor valla benin kızda sırt üstü uyumuyor sağ sol tarafı baya göçtü resmen 🤦🏻♀️
Esma34 DefneErcis canım benimde oğlumun düzleşmeye başladı doktora sordum yastık önermedi boğulma riski daha çok yastıkla dedi.
DefneErcis MucizemGeldi ay bende bir kaç haftadır deniyorum düzelmiyor. Dedim işe yaramazdı heralde. Yastığı kullandığım zaman da kulağı kıvrılıyor 🙄
MucizemGeldi DefneErcis kulagina denk geliyomuydu hatirlayamadim 😀 ortasi delik olan yastiklardan demi
DefneErcis MucizemGeldi öyle yapıyorum artık tek kafası düzelsin de ben düzeltmeye razıyım kulağını 😂
Deletedmom019 Merveass yok canım bu baby nestleri biliyomusun onların içinde de geliyor internetten yaz bi küçük bişey zaten
Bilge52 Dert etme canım büyük kızımın kafasını görsen çok gülerdin bildiğin yamuk kafalıydı öyle kalmaz yani büyüdükçe şekil alıyo normale geçiyo
Berfu Hacerr7 aynı benimkide öle ya düz yatırıyorum beş dakika sonra ya sağ ya sol tarafına çeviriyor kafasını üzülüyorum habire düzeltiyorum neolcak böle:(
DefneErcis Hacerr7 bu kafalar neden böyle 🙄 ah güzel yavrularımız bizim yatırdığımız gibi yatsalar keşke 🤦♀️🙏🏻
Dorukcumunannesi DefneErcis o yastikta cok sert ya,aldim iki gun yatrdim sonra yatramadim onla.sonuc kafasinin arkasi dumduz 😂
Esma34 DefneErcis bebekler için en sağlıklı uyuma şekli sırt üstüymüş. Yan yatırmayı da tehlikeli bulduğunu söyledi. Bende şimdilik bişey yapmıyorum tam bi düzleşme Yok ama başladı yani.