minikpatates boll sabır ve bebeğinize karşı Sonsuz bir güler yüz. Bol bol külot ve atlet edinin. İlk zamanlarda asla çişini söylemeyecek o yüzden çişin var mı diye sormayın, belirli zaman diliminde tutun elinden esprili bir şekilde tuvalete götürün. İşte mesela bir gidişte tavşan olun diyin ki bakalım anne tavşan mı en önce çişini yapacak yoksa bebek tavşan mı. Bunu çoğaltabilirsiniz. Bir de lazımlığa oturmak istemiyorsa zorlamayın sonrası için daha çok tepki göstermesine sebep olabilir. Bir de altına sık sık kaçırabilir, lazımlığa yapmayıp hemen kalkınca yapabilir, kızmayın hatta ona diyin ki boşver bazen ben de altıma kaçırıyorum gel değiştirelim de üşüme. Benim yaptığım bir hata vardı, yeterli iç çamaşırı almadan 2. Yi denemeye başladım ve ilk gün eşim nöbetten gelip uyuyunca çamaşır almak için uyanmasını beklemek zorunda kalmıştım ve altındaki külottan başka kalan külotları kurutma makinesindeydi. Ona dedim ki kızım hadi gel çişini yapalım bak Başka kedili külodun kalmadı, daha kurutma makinesi bitmedi. Ve bu sebeple eğitimin 3. Günü tam 8 saat çişini tuttu, ne altına yaptı ne de lazımlığa. En son o kadar dayanamadı ki mesane ağrısına ağlayarak ama anne başka külodum yok diye ağlayarak yapmaya başladı ve yarım saat ağlamaktan krize girdi.