Ozgeee35 Kızım 9 aylık ve kansızlık var. Normalde ocean kan damlasını sabah aç karna kilosu kadar damla şeklinde veriyorum fakat doktor akşam da aynı şekilde vermemi yani günde iki kez kan damlası vermemi söyledi . Sizce fazla değil mi?
Cheddar Ozgeee35 fazladan ziyade kan damlasını değiştirmesi gerekiyo. Genelde bazı takviyeler yaramayabiliyor değiştirmesi lazımdı
Denizgozlum Ozgeee35 gittiğimiz bir doktor oceanın kan damlasının çok fazla işe yaramadığını söylemişti. Önceki yıllarda önerdiği hastalardan aldığı sonuç iyi yönde olmamış. Bebeğinizde süt alerjisi yoksa sidefer kullanabilirsiniz ya da bestironda olabilir. Doktorun önerdiklerinden. İşin aslı sağlık ocağının verdikleri kadar arttırmıyormul hiçbiri ama onlarında içeriği temiz değil
Tokyo Cheddar Bizde sidefer kullandık düzenli gelin görünki yerle bir degerleri.Hemem degiştik başka aldık bir ay sürmedi düzelmesii😌😌
nurelem Denizgozlum aynı şeyi eczacımızda söylemişti sidefer önerdi aldık. Ocean kullanıyorduk pek fayda etmiyor demişti
Yenibebek_yenianne Tokyo Hangisini aldınız rica etsem yazabilir misiniz. Bir de nasıl ayarliyordunuz şu aclik tokluk olayını oglum emiyor 30 dakika falan geçiyor veriyorum cocuk sanki o anı bekliyormuş gibi emmek için ağlıyor.🥺
Denizgozlum nurelem ben d vitaminini ocean devam ediyorum onu ne kullanıyorsunuz. D vitaminini başka bir doktor ocean önermişti ama onun işe yararlılık derecesi hakkında bilgim yok.
nurelem Denizgozlum canım bende ocean kullanıyorum d vitaminini, kan damlasını da ocean kullanıyorduk bitince ocean bulamadık eczacımız tanıdık sidefer çok tercih ediliyor oceanı kullanan pek yok getirmiyoruz o yüzden dedi kan damlamızı değiştirdik sadece
Tokyo Yenibebek_yenianne Yenibebek_yenianne Sabah aç karnına yada ögle uykusundan kalkınca bize doktor yazdı newvit damla idi kilo başı bir damla .İniş emzirme ilede cakışmasın dikkat edin yarım saatcik ☺️☺️