Yldrm3105 Kızlar 20 gün oldu doğum yapalı. Epizyo dikişlerim hala düşmedi. Dışarda dikiş ip vs yok ama rahmin içinde siyah ipliği görebiliyorum. Ne zaman düşer . Başından böyle bişey geçen yardımcı olabilir mi
Yldrm3105 Ogulcan benim gördüğüm resmen iğne ipliği 🥺🙄 inşallah erir gider yani uzun bırakmışlar bir de dediğim gibi rahimden dışarı uzuyor ip gördükçe tuhaf oluyorum
Deletedmom626262 Yldrm3105 benim de baya geç eridi ama normal bence bir haftada düşmez hatta benim 50 günde düştü
Zekimurendebizigorecekmi Yldrm3105 doğrudur canım da genelde 45 güne kadar ancak emiliyor düşüyor geri kalan
Tokgozss @Yldrm3105 canım dış dikişler çabuk iç dikişler geç düşebilir. Zaten dikişin tutmuşsa doktorun bişey demiyorsa sorun yok. Akıntı yanma vs gibi şeyler yani. daha yeni olmuş zonklama olur sızı olur. Oturma pozisyonuna dikkat edin. Şimdi o epizyonuzun derecesine bağlı aslında onu da en iyi doktor bilir.
Yldrm3105 Tokgozss ay en korktuğum zaten enfeksiyon vs kapmak istemiyorum Allah korusun üstelik çatlayıp patlamasınlar diye sola oturmaktan yamuldum 😄