Degrmenesra Kızlar emzirirken içilebiliyor mu 9 ay 10 günlük bebeğim var diyete başlamak istiyorum evde sporda yapmayı düşünüyorum uygulamak istedimde emziriyorum diye karar veremedim
Zekimurendebizigorecekmi Degrmenesra üemziririken mümkün değil .. sıvı kaybı yapıyor . Sizin sıvı kaybetmeden yağdan vermeniz gerekiyor . O yüzden bi diyetisyene danışın derim
[silindi] Degrmenesra canım valla o dukan birası herkeste farklı etki yapıyor mesela tansiyonu olanlara iyi gelmiyor olmayanlar için bir sey diyemiycem ama detok suları biraz tehlikeli sanki onun yerine suya yeşi elma ve bir kaç tane katanfil 2 tane de tarçın birde salatalık at enazında suyunu bol içer ve tadını degiştirmiş olursun
Zeytinimbenim Degrmenesra emzirirken herhangi bir diyet yapmamak gerekiyormuş. Tabii ben de 3 ay yaptım ama arkadaşımın ablası da iyi bir diyetisyen ona danıştım sonradan diyet yapıyorum ama içim rahat değil diye. O da emziren annelere önermiyormuş attığımız ödem süte karışıyormuş bilmiyorum valla 🙄
Zeytinimbenim Degrmenesra he bak ben de sonradan öyle devam ettim kilo verdim yine. Bol su, abur cubur ve ekmeği kestim, spor yaptım yine vermeye devam ettim. Diyetisyenler ödem atıcı kürler veriyorlar ya onlar iyi değilmiş sanırım süt için
[silindi] Karakayasveet05 valla karşı komsunda içti 3 günde tansiyonu yerlerde oldu vertigo baslangıcı oldu kadında böle agır detokları içmemklazım zaten bende tarcınlı kahve ve hindistan cevili kahve içiyorum iştehım kapanıyor onun sayesinde
Degrmenesra Zeytinimbenim abur cuburu akşamları çayın yanına yiyorum onu bıraksam çok iyi olacak 😂 eşimde yemeyi seven biri onun yanında durduramıyorum kendimi bakalım nolcak artık 😂 biraz öncede termal tayt siparişi verdim iyice motive olucam bu sayede, 🤩
Zeytinimbenim Degrmenesra eşin de yemeyi seviyorsa boşverin bence keyfinize bakın 😂 benimki hiç abur cubur yemiyor sudan başka bişey pek içmez. Dışardan yemez. Daha sayayım 😂 sıkıcıdır yani bu konuda o yüzden keyfinize bakın amaaan zaten tüm gün canımız çıkıyor. Motive olmuştun ama bozmadım inşallah 😑
Degrmenesra Zeytinimbenim merak etmeyin siz olmasa bile eşim bozar bütün motivasyonumu 😂 ne gerek var ye işte hadi şunuda getir yiyelim ben seni böyle seviyorum kilon yoj zaten sonra bende ona uyuyorum 😂😂