Bebegimmelegim Kızlar bu sistemi deneyen var mı internetten sonda sipariş ettim yarın gelecek inşallah bebeğin ağzına katederi nasıl yerleştiriyoruz detayları bilen var mı 🤩☺️🥰🙏
Hercai88 Bebegimmelegim bildiğim kadarı ile göğsünüze kahve yere gelecek şekilde yerleştirip üstten bantlıyorsunuz bebeğinizin memesinizi ağzına aldığında onuda almış oluyor süt anne göğsünden geliyor gibi tutuyor memeyi hem biberon dan içiyor hemde sizden süt geliyor baya doyurucu 😊
Ashly90 Bebegimmelegim ben kullanıyorum sonda almıştım en küçklerinden önce memeyi tutturuyorum sonra sondayı yavaşca agzına ittiriyorum bir kaç çıkıyor aynı işlemi tekrarlıyorum
Pinkbery Bebegimmelegim ben kullandım ilk dogdugunda. Şırınga almıştım birde. Sütü içine koyuyordum hortumuda agzının kenarından sarkıtıyordum mememi emdikce şırıngayı yavaşça bastırıp sütün agzına inmesini sagladım. Oda kendi cektikce geliyor sandı. 6 aylık hala emziriyorum☺️
Bebegimmelegim Hercai88 😍 teşekkür ederim canım madem mama vermek zorunda kalıyorum bari böyle deneyeyim dedim inşallah faydası olur 🤩
Bebegimmelegim Ashly90 peki sonda ağzını acıtmıyor demi canım yani sivri falan değil yarım görecem gerçi de aklımda soru oluştu acaba canı yanar mı batar mı falan diye
Pinkbery Bebegimmelegim yok acıtmaz. Silikon uçlu. Cok asırı degıl ama ucu yumusak yinede dikkat et damaklarına gelmemesine☺️