Cansuk Bizde aynıydık gece parlayan emzik aldım kendisi buluyor yatakta yanıma da koyuyorum eğerki ağlar bulamazsa ben veriyorum 😂😂 bazen uykuda hiç emmiyor diş döneminde hep ağzında uyurken
MinikBugram BigTime şanslısın beşinci ayda başlamış benim ilk zamanlarda böyleydi hatta ağzı küçük yoruluyor düşüyor diyordum şimdi ağzı da büyüdü ama emzik düşüyor hala
Cansuk MinikBugram yani çocuktan çocuğa değişiyor bence ama 5 aylık yazmışsınız alabilir bi deneyin bence öyle emzik
Mom0982 MinikBugram Dene istersen canım benim oğlan daha küçüktü bıraktırdım.Habire uyanıyordu perişan olmuştum
Rabia-p21 MinikBugram don lastiği geçir emziğe bağla kafaölçüsüne göre kulaklarıda düzkalır hem ben yapıyordum 😂😂😂 ister kulaklarının üstünden bağla işe yaramıştı bende
Umutum1 MinikBugram ayy şey geldi aklıma bi tane kendini süper zeka sanan bir ana bebeğin emziği düşmesin diye bantlıyordu bide bunu marifet gibi anlatıyordu 🤦🏻♀️
Bebeklihayatim Uyuyunca emziği almayı deneyebilirsiniz. İlk seferler zor olur ama alışırsa rahat edersiniz. Olmazsa da kendi bulup tutana kadar böyle maalesef 🙃
Mlkmhrrm MinikBugram uyuduktan sonra siz ağzından almayı deneyinn tam uykuya geçiş esnasında belki öyle öyle alışkanlığını bırakır şu anda artık alıştığı için düşünce uyanıyordur bizimki de öyleydi Bi ara şimdi uyuyunca kendi atıyor ağzından bazen de sabaha kadar emiyor diş döneminde olduğu için