Sahraligunler Bebeğim iki aylık uyurken çoraplarını çıkarma vakti mi geldi mi acaba kayinvalidemler gazı olur çıkarma diyor ama kararszi kalıyorum
Saitkereminannesi Sahraligunler uyurken çıkarın gün içinde ayagındaysa en azından akşamları ayağı hava alsın
Dilos01 Sahraligunler yaşadığınız yere bağlı sıcaksa çıkartın kan dolaşımı açısından iyi rahat uyur şahsen ben çoraplı yatamam kızım da çorapsız yatıyor bayadir sorun olmadı üstünü kapatın güzelce
Betim Sahraligunler çorapsız yatırmaya 3 aylıkken başladım. Ev eğer sıcaksa bence gece yatarken çıkartın
Sahraligunler Dilos01 Kars’ta yaşıyorum fakat evim sıcak hani kısa kolla geziyorum ve bazen aşırı terliyorum
Dilos01 Sahraligunler bence çorapsız yatırın bi deneyin gece ayağına bakarsınız dokunursunuz sıcaksa giydirmenize gerek uok diye düşünüyorum
aynuruygar Ben dogdugundan beri çorapsız yatıyorum şuan 18 aylık doğru düzgün çorap giydirdigimi hatırlamıyorum alisisj ilerde çıplak ayak gelişiminde çok etki gösterecek üzerini örtün sürekli açıkta kalmasın Yeter
yagiz007 Bizimse 3 aylık bende çorap giydiriyorum ayağı sıcak başı serin tut derler büyük çorap giydirin sıkmasın daha çok küçükler ayaktan çeker hasta olurlar dikkat edin havalandıracaksanız gündüz havalandırın bir süre
Elifsrslmz Benim oğlum 4 aylık Bende çıkartıyordum çoraplarını ama gece üstünü çok açıyor ayakları buz gibi oluyor evimde serin olduğu için gece çıkartmıyorum artık başkalarına kullak asma annelik hissiyatın ne diyorsa onu yap en doğrusunu sen bilirsin
busrasilra14 Sahraligunler bebeginin yapisina bagli canim. Benim bebegimin ayaklari cok terliyordu ben o yuzden gece giydiriyordum terler sogur usutur doye ama gun ici cok acik birakiyordum hava alsin diye. Eger oyle bir sorun yoksa cikart bir iki gece dene. Baktin gazi olmuyor giydirme.doktorlar gece corabi zaten onermiyorda iste insaninda ici rahat etmiyor iki turlude 🙄
Nurs2709 Sahraligunler benim bebeğimde 2 aylık olmak üzere Sivas’ta yaşıyoruz fakat hala ayağında iki kat çorap olmasına rağmen elleri ayakları soğuk Evim de sıcak ama bence daha çıkarmak için çorapları erken diye düşünüyorum ben daha kısa kolluyla bile evde dolaştıramiyorum hemen üşüyor titriyor
Vuslat23 Benımde 2 aylık 1 haftadır corapsız uyutuyom kısa kol ıle uyutuyom sabaha karsı serın oluyo kolu ıvın dıkkat edıyom ama corabı sanahta gıydırmıyom