dominantteyze Kızlar bugun muayne oldm ama sadece iki parmagıyla açıp baktı bişeyin ucunu biraz sürdü okdr annemde abdest alman gerek dedi şaşırdım yani fitilde kullanıcam her gece şimdi abdestmi alıcam böule birşeye abdest gerekiyormu blginiz varmı
nur_eayni_h dominantteyze mecburi değil gusül diye çıkmıştı araştırdığımda ama içime sinmezdi gusül alırdım yine de her seferinde
Birprensannesi12 dominantteyze doktor erkekse belki bu sebepten gusülü önermiştir.Fitil koyduğunda gerekmez
Nefes1490 dominantteyze benm bildgmde aliniyo evet banada ablam demsti ilk evlenip gttmde doktra ben bişey sorucam yalns anlamazsınz lütfen ben alttan muayene olunca çığlığı basıyorum çok korkuyrm bunun icn ne yapmam lazm
eadrn11 Meni gelmeden yani boşalma olmadan gusül gerek yok ama bende alırdım abdest içim rahat etmezdi Fitil kullandım bende abdest almadım
Blackcloud Bende alttan muayene sonrası gusül alınmalı diye biliyorum ama yinede yanlış bir bilgi vermek istemem, iyice araştırın.
dominantteyze Bilmiyorum öylede kalmak istemem bebeğimi emziriyorm ama internette diyanette gerekmez deniyor bazılarıda gerekir diyo fitil kullandıktan sonrada gerekir ozaman ama hergece kullanıcam şimdi net bilen yokmu bayanlar
Annebalisi Ben alıyorum şahsen net bilgim yok gusül alınmalı veya alınmamalı diye ama içim rahat ediyor yinede aldığım zaman. Sonuçta bir başkası görüyor kadın da olsa günahı var,fitili kendiniz atacaksınız zaten ikisi aynı değil.😌
basaktpe12 dominantteyze canım benim kayınvalidem hoca onunla gittim geçen alttan muayne yaptı sonra fitim yazdı bana abdest gerekli falan demedi normalde uyarır hemen ama namaz kılıyorsan Alman gerek
Mom62636362 dominantteyze gusül gerektiren durumlar bellidir, alttan muayene onlardan biri değil. Cinsel bir maksatla olmamış, cinsel bir zevk almamışsınız neticede. Sağlıkla alakalı bir kontrol yapılmış
hunilimomm dominantteyze annem de bi kez demişti bana ne olursa olsun bişe giriyor 😂😂 demişti zaten benim alışkanlığım var her banyo öncesi alırım o yüzden içim rahat etmez alırım fitil de gerek yok bende çok kullandım zaten fitil de doktorum bana 15 dk felan yatakta uzan kalkma demişti