Arzu3535 Kızlar sürekli karşıma çıkıyor İnstagramda 1 aylık 150 tl 7-10 kilo verme bilmem ne falan diyooo online ile mümkün mü ?
Lindamom Arzu3535 ben İnstagram da zayıflamış bayan birini gördüm tesadüfen diyetisyen falan değil kendi dikkat ederek 20 kilo vermiş bende o şekilde hep özenerek dikkat ediyorum 14 kilo o ufak değişikliklerle gitti oda yeni doğum yapmış ekmek yemiyormuş vs gibi
kartopu23 Arzu3535 ben online diyetisyen sistemini kullanıyorum fakat öyle instagramdakilerden değil. Şahıs değil bir firma zaten. Her öğünümü gönderiyorum yardımcı oluyor. Baya iyi de oluyor kontrol mekanizması sağlıyor. Daha yeni başladım emzirdiğim için yavaş yavaş verebiliyorum. 1 ayda 4 kilo gitti şimdilik.
Arzu3535 Marmadal ya ne kadar güzel neler yapıyorlar acaba hangi yerden online bide Banada söyler misiniz
Marmadal Arzu3535 diyetisyen Merve Birbilen. İnstagramda var aratabilirsiniz. Ben 2 haftada bir yeni liste alıyorum. Gün içinde de sürekli soru sorabiliyosunuz cevap veriyor. Listelerde bol alternatif oluyor
kartopu23 Arzu3535 fit brokoli ismi. Google a yazıp bakabilirsiniz. Ama ücreti ne kadar bilmiyorum. Bizim şirket anlaşması var ben ordan yararlanıyorum.